ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ 0-4: Τεσσάρα από τους μικρούς

Εντυπωσιακή παρουσία από τους νεαρούς παίκτες της πρωταθλήτριας
Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ 0-4: Τεσσάρα από τους μικρούς

Καλύτερα απ’ ότι θα περίμενε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήγε το τεστ της ΑΕΚ στη Φιλιππούπολη. Με τους Οικονόμου, Λαμπρόπουλο από τους βασικούς ουσιαστικά και αρκετούς νεαρούς να παίζουν, η πρωταθλήτρια πέρασε με τεσσάρα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο πρώτο 30λεπτο η ΑΕΚ δεν πατούσε καλά αλλά στη συνέχεια όταν βρέθηκαν οι παίκτες του Ουζουνίδη μέσα στο γήπεδο δεν είχαν πρόβλημα. Ο Γιαννιώτας έχασε απίστευτο τετ α τετ στο 37’ αλλά στο 41’ ο Άλεφ εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Σβάρνα και την προσποίηση του Μπότου για το 0-1 με πλασέ.

Στο 45’ από γύρισμα του Γιαννιώτα ο Αγιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ανέβασε απόδοση.

Είχε ευκαιρίες και ο Γιακουμάκης ανέβαλε ρόλο mr assist. Έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπάμπη για το 0-3 στο 76’ και από δική του κάθετη σκόραρε ο Σαρδέλης στο 90’.

Επιστροφή για Αλμπάνη μετά τις 8 Αυγούστου (μπήκε αλλαγή) ενώ έπαιξε και ο Μπάμπης, που έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρό τραυματισμό.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης (Θράκης) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπιμάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης (λ. τρ. 46’ Μαντζάρης), Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (70’ Ράμος), Αγιώτης (79’ Ταουσάνης), Χατζής, Μπιμάι, Λίταινας, Κοντοθανάσης, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Σβνάρνας, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Αλέφ (59’ Μπάμπης), Μοράν, Γιαννιώτας (76’ Σαρδέλης), Μπότος, Γιούσης (65’ Αλμπάνης), Γιακουμάκης.

Τι λέει ο Κρστσιτς για την ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ 0-4: Τεσσάρα από τους μικρούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.