ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Τεσσάρα» πρόκρισης ο Πανιώνιος

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε 4-0 του Απόλλωνα Πόντου
«Τεσσάρα» πρόκρισης ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επιβλήθηκε 4-0 του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τσιλούλης δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Θεοδωρόπουλου, προτού κερδίσει πέναλτι από τον Σαμαρά στο 15’ και δώσει την ευκαιρία στον Άλμπεργκ να ανοίξει το σκορ.

Ο Πανιώνιος πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη-πρόκριση στο 41’ με πλασέ του Σιντί Αλί, ο οποίος διπλασίασε τα γκολ του στο 47’ με τρομερό σουτ.

Οκτώ λεπτά αργότερα το φάουλ του Άλμπεργκ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ, όμως στο 67’ είχε καλύτερη μοίρα, καθώς βρήκε δίχτυα με ωραίο πλασέ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (74’ Κύρκος), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (69’ Δαλιανόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντε Ταντεό, Οικονομίδης Πίρις, Άλμπεργκ, Καμαρά, Σιντί Αλί (68’ Μασούρας), Τσιλούλης (68’ Σπιριντόνοβιτς).

http://www.sportime.gr/live/183234/kypello-elladas-live-2/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Τεσσάρα» πρόκρισης ο Πανιώνιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.