ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χωρίς διεθνείς και Βιερίνια ο ΠΑΟΚ με Εργοτέλη

Ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς του κυπέλλου
Χωρίς διεθνείς και Βιερίνια ο ΠΑΟΚ με Εργοτέλη

Με αρκετές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων, αλλά και τραυματισμών, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο κύπελλο (14/11).

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Πασχαλάκη, Καρέλη, Πέλκα, Λημνιό,  Τόσκα, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα (όλοι με διεθνείς υποχρεώσεις), καθώς και τον Αντρέ Βιερίνια που εξακολουθεί να είναι τραυματίας.

Μετά την σημερινή (13/11) προπόνηση, τα ευχάριστα νέα για τους κυπελλούχους ήταν πως ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή. Η προπόνηση είχε αρκετή τακτική και δουλειά στις στημένες φάσεις.

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι: Ρέι, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Άκπομ, Μπαλογιάννης, Τζοβάρας, Τσιγγάρας.

ΠΑΟΚ: Ακπόμ, ο 13ος…

Ο «βιονικός» Κρέσπο σπάει όλα τα ρεκόρ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς διεθνείς και Βιερίνια ο ΠΑΟΚ με Εργοτέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.