ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ: Η πρόκριση περνά απ’ το Παγκρήτιο

Ο... μισός ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη
Εργοτέλης-ΠΑΟΚ: Η πρόκριση περνά απ’ το Παγκρήτιο

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 (CosmoteSport1) τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στον έναν πόντο μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής και η σημερινή αναμέτρηση θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με απουσίες και νέους

Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν στον αγώνα χωρίς τους διεθνείς τους Πασχαλάκη, Καρέλη, Πέλκα, Λημνιό, Τόσκα, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους Ομάδες.

Πέρα από τις απουσίες αυτές ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο ισχίο.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Στέλιος Μαλεζάς ενώ σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και ο Στέλιος Κίτσιου, καθώς το χτύπημα, που αποκόμισε από το ματς με τον Παναιτωλικό δεν ήταν κάτι σοβαρό. Από κει και πέρα, στην Κρήτη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα βρίσκονται και τρεις παίκτες της Κ19.

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, Χάρη Τσιγγάρα και Γιώργο Τζοβάρα. Στην πρεμιέρα των ομίλων ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με τον Αρη στην Τούμπα και στο σημερινό ματς θα ψάξει το πρώτο του τρίποντο στη διοργάνωση ώστε να βρεθεί με το ένα… πόδι στην επόμενη φάση.

Το σημερινό ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί μαζί με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής, όμως οι υποχρεώσεις του «δικεφάλου» σε πρωτάθλημα και Europa League έφεραν την μετάθεσή του.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά αφού πλέον έχουν διευρύνει τη διαφορά τους και έχουν εδραιωθεί στην πρώτη θέση της Super League. Φυσικά, οι κάτοχοι του Κυπέλλου θα επιδιώξουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, κάνοντας ένα βήμα πρόκρισης από σήμερα.

Ψάχνουν την έκπληξη οι Κρητικοί

Από την πλευρά του ο Εργοτέλης θα ψάξει την έκπληξη κόντρα στον πολύ ισχυρό ΠΑΟΚ ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης. «Παίζουμε απέναντι σ’ ένα σπουδαίο αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι κίνητρο για όλους μας και ιδίως για τους νεαρούς παίκτες. Σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια συνεχεία σε αυτό το σερί που έχουμε χτίσει στο πρωτάθλημα μέσα από την πολύ καλή αγωνιστική μας παρουσία. Θα κοιτάξουμε να χαρούμε το ματς και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και ν απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι», δήλωσε σχετικά ο αμυντικός των Κρητικών Κυριάκος Μαζουλουξής.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης, με βοηθούς τους Χατζηνάκο, Πάγκαλο και τέταρτο τον Σωτηριάδη. Παρατηρητής ο Θάνος Νικολακόπουλος.

Τόσα χρήματα πήραν οι ελληνικές ομάδες για τους παίκτες τους στο Μουντιάλ 2018

Με δύο «διαμαντάκια» στο Παγκρήτιο ο ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εργοτέλης-ΠΑΟΚ: Η πρόκριση περνά απ’ το Παγκρήτιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.