ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία: Στην επόμενη φάση με… επτάρα!

Η Λαμία επικράτησε 7-0 του Απόλλωνα Λάρισας και σε συνδυασμό με την ήττα του ΝΠΣ Βόλου από την ΑΕΚ, προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας
Λαμία: Στην επόμενη φάση με… επτάρα!

Η Λαμία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και με την εντυπωσιακή νίκη που πέτυχε με 7-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας, πέρασε στην ισοβαθμία τον ΝΠΣ Βόλο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι Φθιώτες ήταν νίκη με πολλά γκολ και ήττα του Βόλου από την ΑΕΚ. Από την στιγμή που η Ένωση φρόντισε να κάνει το καθήκον της και η Λαμία έκανε το δικό της.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 10’ με κεφαλιά του Ασίγκμπα, ο οποίος έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε ο… καταιγισμός. Στο 64’, έγινε το 2-0 με τον Μπουλούλη, στο 67’ το 3-0 με τον Μπαράλες και το 4-0 σημειώθηκε στο 69’ με τον Κωστίκα.

Έπειτα από ένα δεκάλεπτο… αποχής, το επιθετικό κρεσέντο της Λαμίας συνεχίστηκε με τον Τσούκαλο στο 79’, που έκανε το 5-0 και τον Ρόμανιτς στο 81’ που πέτυχε το 6-0. Το τελικό 7-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας έκανε ο Βασιλαντωνόπουλος στο 88’, που σφράγισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση για τους Φθιώτες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μάντζαρης, Σκούρπα, Σουλιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ράμος, Λιτένας, Μπιμάι (46’ Κοντοθανάσης), Καμπέρης, Λουκάο (63’ Μπέικος).

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελισσάς, Ασίγκμπα, Καρυπίδης (56’ Βασιλαντωνόπουλος), Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (57’ Μπαράλες), Σκόνδρας, Μπουλούλης, Επστάιν, Καραγκούνης (67’ Κωστίκας), Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Τρίκαλα – Απόλλων Σμύρνης 1-1: Τον γλίτωσε ο Ελ Χέλβε

Βόλος Ν.Π.Σ. – ΑΕΚ 1-3: Πρώτη με… φροντιστήριο Λιβάια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Στην επόμενη φάση με… επτάρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.