ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναχαϊκάρα σόκαρε τον ΠΑΟΚ!

Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Πάτρας με 2-1 απέναντι σε έναν τραγικό ΠΑΟΚ
Παναχαϊκάρα σόκαρε τον ΠΑΟΚ!

Μία Παναχαϊκη βγαλμένη απο τα παλιά, παίζοντας παθιασμένα απέναντι σε έναν τραγικό ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 και πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “ασπρόμαυροι” που έπαιξαν με πολλές αλλαγές, δεν… μπήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαν σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης με τον αγωνιστικό χώρο βέβαια που ήταν κάκιστος να μην τους βοηθάει. Ωστόσο δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανύπαρκτοι σε όλες τις γραμμές και η Παναχαϊκή το εκμεταλλεύτηκε. Στο 35΄ ο Κυνηγόπουλος σούταρε από τα δεξιά με τον Πασχαλάκη να αποκρούει ασταθώς, δίνοντας το δικαίωμα στον Μπαστακό να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε και στο 56΄ο Σάχοφ βρήκε τον Λημνιό στα δεξιά, ο τελευταίος σέντραρε, με τον Καρέλη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από κοντινή απόσταση

Στο 65΄ ο Δικέφαλος έχασε την μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης, όταν μετά απο σέντρα του Μαουρίσιο, το πλασέ του Λημνιού εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά μετά όμως ο Λουμπαρδέας κόντρα στην ροή του αγώνα εκμεταλλεύτηκε πολύ καλή σέντρα και με απευθείας σουτ έξω απο την μικρή περιοχή σημείωσε το δεύτερο γκολ της Παναχαϊκής.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε την Παναχαϊκή να πανηγυρίζει μία ιστορική νίκη και να ελπίζει σε πρόκριση.

MVP: Ο Λουμπαρδέας έδωσε πολλές μάχες, ήταν παντού έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε και το δεύτερο γκολ που έδωσε τη νίκη στην Παναχαϊκή.

ΚΑΤΩ: Κανείς δεν ξεχώρισε απο τον ΠΑΟΚ αλλά την χειρότερη εμφάνιση έκανε ο Τόσκα που δεν βοήθησε επιθετικά καθόλου όπως συνήθως αλλά αυτή τη φορά ήταν ασταθής και στην άμυνα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καλή ήταν η διαιτησία του Γιώργου Τζοβάρα άλλωστε δεν είχε να αντιμετωπίσει δύσκολο ματς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: ΠΛΕΓΑΣ, ΛΟΥΜΠΑΡΔΕΑΣ/ΠΕΛΚΑΣ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς (73΄Μπίσεσβαρ), Τόσκα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (Ζαμπά), Λημνιός, Ελ Καντουρί, Ουάρντα (66΄ Πέλκας), Καρέλης

Παναχαϊκή: Καπούταγλης, Σταματόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος Πλέγας, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (60΄ Ισρα Κολ), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (81΄ Μωραΐτης) .

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναχαϊκάρα σόκαρε τον ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.