ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Ντου» ΑΕΚτζήδων στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ!

Οπαδοί της Ένωσης έφτασαν στο κλαμπ της Ομόνοιας και ήρθαν στα… χέρια με αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής
«Ντου» ΑΕΚτζήδων στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ!

Λίγα 24ωρα πριν την διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο (12/5), τα… προεόρτια ξεκίνησαν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν «ντου» στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια και οι συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής ήταν αναπόφευκτες.

Οι οπαδοί της Ένωσης, αρκετοί στον αριθμό και με διακριτικά της ομάδας τους προσπάθησαν να προσεγγίσουν τα γραφεία του Πανελλήνιου Σ.Φ. ΠΑΟΚ. Έφτασαν ένα στενό από τα γραφεία του κλαμπ, αλλά εκεί τους περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τις οποίες ήρθαν στα χέρια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν ήρθαν σε επαφή, λόγω της αστυνομίας που είχε φροντίσει από νωρίς να περιφρουρήσει την περιοχή και να αποσοβήσει τυχόν επεισόδια. Οι ΑΕΚτζήδες περιορίστηκαν σε μάχες με την αστυνομία και αποχώρησαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ντου» ΑΕΚτζήδων στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.