Πεντάλεπτη απολογία για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Οι δικηγόροι των δύο ομάδων ζήτησαν επιείκεια
Πεντάλεπτη απολογία για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Εκδικάστηκε την Παρασκευή (18/5) ενώπιον της Πειθαρχική Επιτροπής της ΕΠΟ η υπόθεση με τα γεγονότα του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με κατηγορούμενες τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η όλη διαδικασία κράτησε μόλις πέντε λεπτά, με τις δύο ομάδες να αποδέχονται τα πάντα: Άναμμα πυρσών και καπνογόνων, ρίψεις φωτοβολίδων και κροτίδων, είσοδο φιλάθλων για πανηγυρισμό κλπ.

Επίσης, χαρακτηριστικό είναι ότι οι δικηγόροι των δύο ΠΑΕ, Λυσάνδρου από την ΑΕΚ και Μαυρομμάτης-Μπίρδας από τον ΠΑΟΚ, δεν αρνήθηκαν τις πράξεις του κατηγορητηρίου και ζήτησαν την επιείκεια του δικαστηρίου.

Οι δύο ΠΑΕ απειλούνται με βαρύ πρόστιμο και όχι με κάποια μεγαλύτερη ποινή, εκτός και αν ληφθεί υπόψιν η καταγγελία του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ζητούν αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, πάντως, δεν έχει ασκήσει κάποια συμπληρωματική δίωξη βάσει της καταγγελίας αυτής. Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πεντάλεπτη απολογία για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.