ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η προκήρυξη του κυπέλλου Ελλάδας

Όλες οι φάσεις της διοργάνωσης, τα κριτήρια συμμετοχής των ομάδων και τα ηλικιακά όρια
Η προκήρυξη του κυπέλλου Ελλάδας

Στη δημoσιότητα έδωσε την Τρίτη (10/7) η ΕΠΟ την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Με τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής να πρέπει να την δηλώσουν μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις αποφάσεις, στις δύο πρώτες φάσεις θα συμμετέχουν ομάδες της Γ’ εθνικής. Από την 3η φάση θα “μπουν” οι ομάδες της Football League και έπειτα οι ομάδες της Super League.

Απαράβατος κανόνας να μην υπάρχουν οφειλές προς την ΕΠΟ. Το κόστος συμμετοχής είναι 500 ευρώ για τις ερασιτεχνικές ομάδες, 3.000 ευρώ για τη Football League και 5.000 για τη Super League.

ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΑ

Η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα στη 18άδα για τις ομάδες της Α’ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των είκοσι (20) ετών είναι υποχρεωτική, από την πρώτη Φάση μέχρι και τον Τελικό Αγώνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των δηλωμένων ποδοσφαιριστών.

Για τον υπολογισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γεννήσεώς τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από 01.01.1999 και εντεύθεν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η προκήρυξη του κυπέλλου Ελλάδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.