MUNDIAL 2018

Για αυτό έγινε αλλαγή στον τελικό ο Καντέ

Αρκετοί ήταν εκείνοι που απόρησαν μόλις είδαν τον Ν’Ζονζί να μπαίνει στο ματς και να αντικαθιστά τον Ενγκολό Καντέ στον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας. Ο λόγος που ο μέσος της Τσέλσι πέρασε έξω, δεν ήταν ούτε λόγω τακτικής, ούτε εξαιτίας κάποιας μυικής ενόχλησης ή τραυματισμού. Σύμφωνα με την «Parisien» ο...
Για αυτό έγινε αλλαγή στον τελικό ο Καντέ

Αρκετοί ήταν εκείνοι που απόρησαν μόλις είδαν τον Ν’Ζονζί να μπαίνει στο ματς και να αντικαθιστά τον Ενγκολό Καντέ στον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας.

Ο λόγος που ο μέσος της Τσέλσι πέρασε έξω, δεν ήταν ούτε λόγω τακτικής, ούτε εξαιτίας κάποιας μυικής ενόχλησης ή τραυματισμού.

Σύμφωνα με την «Parisien» ο 27χρονος είχε προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα και βγήκε αφού τα είχε δώσει όλα στο παιχνίδι και είχε διανύσει συνολικά 8,5 χιλιόμετρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για αυτό έγινε αλλαγή στον τελικό ο Καντέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.