MUNDIAL 2018

Η Κροατία στέλνει φανέλες της Εθνικής στα παιδιά της Ταϊλάνδης

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας θα δώσει δώδεκα φανέλες της Εθνικής στα παιδιά της ομάδας των «Αγριόχοιρων», ακολουθώντας το αντίστοιχο παράδειγμα της Μπαρτσελόνα
Η Κροατία στέλνει φανέλες της Εθνικής στα παιδιά της Ταϊλάνδης

Η περιπέτεια των δώδεκα παιδιών που σώθηκαν από την περιπέτειά τους σε σπήλαιο της Ταϊλάνδης έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλο τον κόσμο.

Αρκετοί φορείς του ποδοσφαίρου έχουν κινητοποιηθεί για να προσφέρουν μερικές… ευκολίες στα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας των «Αγριόχοιρων», που βρέθηκαν μία ανάσα από το θάνατο.

Αρχικά έγινε συζήτηση για να παραβρεθούν στον τελικό του Μουντιάλ, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, αφού τους απαγορεύτηκε να ταξιδέψουν για ιατρικούς λόγους.

Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση της Μπαρτσελόνα για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της Μασία, αλλά και αγώνες της πρώτης ομάδας.

Τώρα ήταν η σειρά της Εθνικής Κροατίας να προχωρήσει σε μία ιδιαίτερη κίνηση. Συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι θα στείλει δώδεκα εμφανίσεις στα παιδιά από τους δευτεραθλητές κόσμου στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ταϊλάνδη – Συγκλονιστικές μαρτυρίες: «Σκάβαμε με τα χέρια μας για να βγούμε από το σπήλαιο!»

Η Μπάρτσα κάλεσε τα παιδιά από την Ταϊλάνδη στη Μασία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Κροατία στέλνει φανέλες της Εθνικής στα παιδιά της Ταϊλάνδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.