MUNDIAL 2018

Χωρίς Ναϊγκολάν και Μιραλάς στο Μουντιάλ το Βέλγιο (pic)

Έγιναν γνωστά τα ονόματα της προεπιλογής του Βελγίου
Χωρίς Ναϊγκολάν και Μιραλάς στο Μουντιάλ το Βέλγιο (pic)

Τους 28 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην προεπιλογή του Βελγίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έδωσε στην δημοσιότητα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός κατέληξε στους εκλεκτούς του, ωστόσο αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι άφησε τελείως εκτός του Ράντζα Ναϊγκολάν, κάτι που δείχνει ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες.

Ο μέσος της Ρόμα συγκεκριμένα, αγωνίστηκε μόλις 6 λεπτά σε όλα τα προκριματικά της ομάδας του Βελγίου .

Ακόμα το παρών δεν θα δώσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Κέβιν Μιραλάς, που είχε μία πολύ κακή χρονιά με την Έβερτον αλλά και τον Ολυμπιακό.

Η τελική επιλογή των 23 ποδοσφαιριστών αναμένεται να γίνει στις 4 Ιουνίου.

Αναλυτικά η προεπιλογή:

Αλντερβάιρελντ, Μπατσουαγί, Μπεντέκε, Μπογιάτα, Καράσκο, Καστέελς, Τσαντλί, Σιμάν, Κουρτουά, Ντε Μπρόινε, Ντεμπελέ, Ντεντόνκερ, Φελαϊνί, Εντέν Αζάρ, Θόργκαν Αζάρ, Γιανουζάι, Καμπασέλε, Κομπανί, Τζόρνταν Λουκάκου, Ρομέλου Λουκάκου, Μέρτενς, Μενιέ, Μινιολέ, Σελς, Τίλεμανς, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Βίτσελ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς Ναϊγκολάν και Μιραλάς στο Μουντιάλ το Βέλγιο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.