MUNDIAL 2018

Αρνείται να ενσωματωθεί στις ρεζέρβες της Γαλλίας ο Ραμπιό

Ο Ενζονζί προτιμήθηκε αντί του μέσου της Παρί που δεν πρόκειται να χαλάσει τις… διακοπές του για να ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής.
Αρνείται να ενσωματωθεί στις ρεζέρβες της Γαλλίας ο Ραμπιό

Ένας από τους ομοσπονδιακούς προπονητές που είχε το πιο δύσκολο έργο όσον αφορά την επιλογή της 23άδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Τόσοι διαθέσιμοι παίκτες, τόσο ταλέντο που δεδομένα ορισμένοι θα έμεναν απογοητευμένοι.

Αυτός που δείχνει να πήρε πάντως πιο βαριά τον αποκλεισμό του ήταν ο Αντριέν Ραμπιό. Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν απέστειλε επιστολή στην γαλλική ομοσπονδία που εξηγεί πως δεν πρόκειται να ενσωματωθεί με τις υπόλοιπες ρεζέρβες των «τρικολόρ» στις προπονήσεις της εθνικής, αφού δεν είναι μέλος της αποστολής για τη Ρωσία.

Ο 23χρονος έχει ιστορικό ακραίων αποφάσεων στις οποίες έχει παίξει το ρόλο της η μητέρα του και μάνατζερ του. Μάλιστα ρίχνει ευθύνες -για το γεγονός πως ο Ντεσάμπ δεν τον κάλεσε- στην Παρί, όπου χρησιμοποιούνταν ως «8άρι» στο κέντρο, ενώ εκείνος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Αντί εκείνου προτιμήθηκε έτσι ο Στέφεν Ενζονζί. Σε περίπτωση που ο Ραμπιό εμείνει στην απόφασή του, αναμένεται να κληθεί στις ρεζέρβες ο νεαρός Τανγκί Εντομπελέ της Λιόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρνείται να ενσωματωθεί στις ρεζέρβες της Γαλλίας ο Ραμπιό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.