MUNDIAL 2018

Αποφάσεις μετά το Μουντιάλ για Γκριζμάν

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένο στο Μουντιάλ τον επιθετικό της Ατλέτικο
Αποφάσεις μετά το Μουντιάλ για Γκριζμάν

Δεν του έφτανε ο πονοκέφαλος να καταλήξει στις τελικές επιλογές του για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει να ασχοληθεί και με το να μείνει συγκεντρωμένος ο Αντουάν Γκριζμάν στην εθνική. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το αν συμφώνησε τελικά με την Μπαρτσελόνα ή αν μετάνιωσε και θα μείνει στην ομάδα της Μαδρίτης.

Όλα αυτά δεν τον βοηθούν να μείνει προσηλωμένος 100% στην εθνική και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, προσπαθεί να κρατήσει όλο αυτό, μακριά από τα αυτιά και τις σκέψεις του.

«Είναι ένα θέμα το οποίο δεν ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση τον Αντουάν. Είπε ότι θα ασχοληθεί με το μέλλον του μετά το Μουντιάλ και αυτό θα κάνει» ήταν η απάντηση που έδωσε σε ερώτημα δημοσιογράφου.

Θεωρείται δεδομένο πως και κατά την διάρκεια του Μουντιάλ ο Γκριζμάν θα δεχτεί πιέσεις από τα ΜΜΕ να απαντήσει στο ζήτημα και γι’ αυτό γίνεται προσπάθεια να τον κρατήσουν 100% προσηλωμένο στην εθνική Γαλλίας, που έχει βλέψεις για μεγάλα πράγματα στα γήπεδα της Ρωσίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποφάσεις μετά το Μουντιάλ για Γκριζμάν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.