MUNDIAL 2018

Αιγύπτιος υπουργός Αθλητισμού: «Κανονικά στο Μουντιάλ ο Σαλάχ»

Ο Σαλάχ θα αγωνιστεί κανονικά στο Μουντιάλ, δηλώνει ο υπουργός Αθλητισμού της Αιγύπτου, Καλέντ Αμπ Ελαζίζ. Ο Ελαζίζ με ποστάρισμα στο Facebbok, απάντησε στις ανησυχίες των συμπατριωτών του ύστερα από τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος υπουργός προσδιορίζει ότι ο σούπερσταρ της ομάδας θα παραμείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες και μετά την αποθεραπεία...
Αιγύπτιος υπουργός Αθλητισμού: «Κανονικά στο Μουντιάλ ο Σαλάχ»

Ο Σαλάχ θα αγωνιστεί κανονικά στο Μουντιάλ, δηλώνει ο υπουργός Αθλητισμού της Αιγύπτου, Καλέντ Αμπ Ελαζίζ.

Ο Ελαζίζ με ποστάρισμα στο Facebbok, απάντησε στις ανησυχίες των συμπατριωτών του ύστερα από τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος υπουργός προσδιορίζει ότι ο σούπερσταρ της ομάδας θα παραμείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες και μετά την αποθεραπεία και την αποκατάσταση στο Λίβερπουλ, ο 26χρονος άσος, θα είναι κανονικά στην αποστολή προεπιλογής της εθνικής Αιγύπτου.

«Ο Σαλάχ θα μεταβεί στην Ιταλία στις 4 Ιουνίου,μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας», διευκρίνησε ο Ελαζίζ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιγύπτιος υπουργός Αθλητισμού: «Κανονικά στο Μουντιάλ ο Σαλάχ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.