MUNDIAL 2018

«Κοκορομαχία» στην προπόνηση της Γερμανίας (pics)

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειας. Ακόμη και σε αυτές που φέρουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου. Η προπόνηση της Εθνικής Γερμανίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, διέθετε μία… κοκορομαχία μεταξύ αμυντικών. Ένα σκληρό μαρκάρισμα κατά τη διάρκεια του διπλού, έφερε τον αμυντικό της Τσέλσι, Αντόνιο Ρούντιγκερ και τον μπακ της...
«Κοκορομαχία» στην προπόνηση της Γερμανίας (pics)

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειας. Ακόμη και σε αυτές που φέρουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου.

Η προπόνηση της Εθνικής Γερμανίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, διέθετε μία… κοκορομαχία μεταξύ αμυντικών.

Ένα σκληρό μαρκάρισμα κατά τη διάρκεια του διπλού, έφερε τον αμυντικό της Τσέλσι, Αντόνιο Ρούντιγκερ και τον μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Τζόσουα Κίμικ μέτωπο με μέτωπο!

Ο θρύλος της Γερμανίας και μέλος του τεχνικού επιτελείου, πια, Μίροσλαβ Κλόζε έσπευσε να τους χωρίσει.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη προπόνηση δεν ήταν… αγγελικά πλασμένη. Λίγο νωρίτερα, ο Τζούλιαν Ντράξλερ είχε δεχτεί μία αγκωνιά στο πρόσωπο. Βρέθηκε στο γρασίδι και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο. Λίγος πάγος και μερικά τεστ αργότερα, ο μέσος της Παρί συνέχισε την προπόνηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κοκορομαχία» στην προπόνηση της Γερμανίας (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.