MUNDIAL 2018

Οι… ενστάσεις του Μαραντόνα για το Mundial 2026

Ο Αργεντινός θρύλος διαφωνεί με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ΗΠΑ - Μεξικό - Καναδά
Οι… ενστάσεις του Μαραντόνα για το Mundial 2026

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Mundial στη Ρωσία η FIFA ανακοίνωσε την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 στις Αμερική, Μεξικό και Καναδά, όμως αυτή η συνδιοργάνωση των τριών χωρών φαίνεται ότι δεν βρίσκει τους πάντες σύμφωνους.

Μεταξύ αυτών που έχουν διαφωνίες και δεν φοβούνται να τις εκφράσουν είναι και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος θεωρεί ότι οι χώρες αυτές δεν έχουν την ιστορία και τη γνώση για να απολαύσουν ένα τέτοιο θέαμα.

Αναλυτικά ο «θρύλος» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου εξήγησε: «Δεν μου άρεσε αυτή η απόφαση. Το Μεξικό δεν το άξιζε. Οι Μεξικανοί έρχονται αντιμέτωποι με την Βραζιλία ή τη Γερμανία και μένουν εκτός συνέχειας. Οι Καναδοί μπορεί να είναι καλοί σκιερ, ενώ οι Αμερικανοί θα ήθελαν να έχουν τέσσερις περιόδους από 25 λεπτά για τη διαφήμιση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι… ενστάσεις του Μαραντόνα για το Mundial 2026», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.