MUNDIAL 2018

Ο Τζόκοβιτς δεν χάνει Μουντιάλ (pics)

Ο Σέρβος τενίστας πανηγύρισε την νίκη της ομάδας του επί της Κόστα Ρίκα
Ο Τζόκοβιτς δεν χάνει Μουντιάλ (pics)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκτός από εξαιρετικός τενίστας, παθιάζεται πάρα πολύ και για το ποδόσφαιρο. Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας η εθνική ομάδα της Σερβίας δεν ήταν στο τουρνουά και έτσι υποστήριζε την εθνική Ελλάδος (το twitter του είχε πάρει… φωτιά μετά την νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού και στην ισοφάριση επί της Κόστα Ρίκα), όμως τώρα η Σερβία είναι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ξεκίνησε μάλιστα με νίκη επί της Κόστα Ρίκα με 1-0 χάρη στο γκολ του Κολάροφ, κάτι στο οποίο στάθηκε περισσότερο στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τενίστας, για την συμμετοχή του σε τουρνουά στην Αγγλία.

«Δεν παίξαμε στις τελευταίες τρεις μεγάλες διοργανώσεις και περιμέναμε πως και πως να το ευχαριστηθούμε. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε το Μουντιάλ. Χάρηκα γιατί ο Κολάροφ είναι προσωπικός φίλος μου και έβαλε εκπληκτικό γκολ. Είναι διαφορετικό άθλημα, αλλά οι αθλητές έχουμε να μοιραστούμε πολλά. Κολάροφ και Ιβάνοβιτς είναι οι ηγέτες της ομάδας μας», ανέφερε ο Τζόκοβιτς, που… ξενέρωσε μόλις του είπαν οι δημοσιογράφοι πως ο τελικός του Γουίμπλεντον είναι την ίδια ημέρα με τον τελικό του Μουντιάλ.

«Σοβαρά μιλάτε; Δεν το ήξερα! Ουάου! Μακάρι να φτάσω στον τελικό. Από το στόμα σας και στου Θεού τ’ αυτί. Θα είναι εκπληκτικό να παίξω στον τελικό. Αν το κερδίσω κιόλας, δε θα με πειράξει καθόλου αν χάσω τον τελικό», σχολίασε.

Τα… tweets του Τζόκοβιτς από το 2014 για την Ελλάδα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τζόκοβιτς δεν χάνει Μουντιάλ (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.