MUNDIAL 2018

Με «καμπάνα» κινδυνεύει το Μεξικό για ομοφοβικό σύνθημα

Η FIFA ξεκινάει έρευνα για το ομοφοβικό σύνθημα των φιλάθλων του Μεξικού, στον νικηφόρο αγώνα με τη Γερμανία. Με βαριά ποινή κινδυνεύει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού, εξαιτίας ενός συνθήματος που έχει χαρακτηριστεί ομοφοβικό από ομάδες που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, ενώ η FIFA ανακοίνωσε ότι ξεκινά πειθαρχική έρευνα. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο...
Με «καμπάνα» κινδυνεύει το Μεξικό για ομοφοβικό σύνθημα

Η FIFA ξεκινάει έρευνα για το ομοφοβικό σύνθημα των φιλάθλων του Μεξικού, στον νικηφόρο αγώνα με τη Γερμανία.

Με βαριά ποινή κινδυνεύει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού, εξαιτίας ενός συνθήματος που έχει χαρακτηριστεί ομοφοβικό από ομάδες που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, ενώ η FIFA ανακοίνωσε ότι ξεκινά πειθαρχική έρευνα.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ομοσπονδία του Μεξικού έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές με πρόστιμο για το συγκεκριμένο σύνθημα, το οποίο συνήθως απευθύνεται προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να εκτελέσει ελεύθερο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με «καμπάνα» κινδυνεύει το Μεξικό για ομοφοβικό σύνθημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.