MUNDIAL 2018

Ο Ίσκο σταμάτησε τον αγώνα για να σώσει ένα σπουργίτι! (vid)

Την αποθέωση γνώρισε ο Ίσκο με την πολύ ξεχωριστή εξωαγωνιστική πράξη που έκανε στον νικηφόρο αγώνα της Ισπανίας επί του Ιράν. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένα σπουργίτι προσγειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ανήμπορο να πετάξει άλλο. Ο άσος της Ρεάλ σταμάτησε το ματς έπιασε το μικρό πουλάκι αφού υπήρχε κίνδυνος να το πατήσουν οι παίκτες...
Ο Ίσκο σταμάτησε τον αγώνα για να σώσει ένα σπουργίτι! (vid)

Την αποθέωση γνώρισε ο Ίσκο με την πολύ ξεχωριστή εξωαγωνιστική πράξη που έκανε στον νικηφόρο αγώνα της Ισπανίας επί του Ιράν.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένα σπουργίτι προσγειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ανήμπορο να πετάξει άλλο. Ο άσος της Ρεάλ σταμάτησε το ματς έπιασε το μικρό πουλάκι αφού υπήρχε κίνδυνος να το πατήσουν οι παίκτες και το έβγαλε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ίσκο σταμάτησε τον αγώνα για να σώσει ένα σπουργίτι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.