MUNDIAL 2018

Τα «έχωσε» στον Σέζνι ο πατέρας του: «Ήταν λες και πήγαινε στην κάβα»

Έντονη αρνητική κριτική δέχθηκε ο Βόιτσεκ Σέζνι,από τον πατέρα του Ματσέϊ για την έξοδο του στο δεύτερο γκολ της Σεναγάλης, στην ήττα της Πολωνίας με 2-1. Ένας από τους επικριτές του ήταν ο πατέρας του, που φημίζεται για τα «βιτριολικά» σχόλια του. Ο Ματσέϊ Σέζνι, παλαίμαχος Πολωνός τερματοφύλακας, δεν «μασάει» τα λόγια του και λέει τα...
Τα «έχωσε» στον Σέζνι ο πατέρας του: «Ήταν λες και πήγαινε στην κάβα»

Έντονη αρνητική κριτική δέχθηκε ο Βόιτσεκ Σέζνι,από τον πατέρα του Ματσέϊ για την έξοδο του στο δεύτερο γκολ της Σεναγάλης, στην ήττα της Πολωνίας με 2-1.

Ένας από τους επικριτές του ήταν ο πατέρας του, που φημίζεται για τα «βιτριολικά» σχόλια του.

Ο Ματσέϊ Σέζνι, παλαίμαχος Πολωνός τερματοφύλακας, δεν «μασάει» τα λόγια του και λέει τα πράγματα με τ’ όνομα τους. Πρόσφατα μάλιστα, είχε παρομοιάσει την εθνική ομάδα της χώρας του με « αργοκίνητο τρένο».

Τα πιο καυστικά σχόλια όμως μετά την ήττα των Πολωνών με 2-1 από τη Σενεγάλη, τα έκανε για τον ίδιο του το γιο:«Ήταν λες και πήγαινε στην κάβα. Η Σενεγάλε μπορούσε εύκολα να βάλει γκολ σε κενό τέρμα, είναι ντροπή!», σχολίασε ο πατήρ Σέζνι, για την έξοδο που επιχείρησε ο γιος του στο δεύτερο γκολ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα «έχωσε» στον Σέζνι ο πατέρας του: «Ήταν λες και πήγαινε στην κάβα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.