MUNDIAL 2018

Κάρλος Κεϊρόζ: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του ο τεχνικός του Ιράν Κάρλος Κεϊρόζ, για την ήττα με 1-0 από την Ισπανία. «Κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια και πιστεύω πως δεν αξίζαμε την ήττα, αλλά τουλάχιστον την ισοπαλία. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες ακόμη και για να κερδίσουμε», δήλωσε μετά το ματς, ο Πορτογάλος κόουτς. Σε σχετική ερώτηση για το γκολ...
Κάρλος Κεϊρόζ: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του ο τεχνικός του Ιράν Κάρλος Κεϊρόζ, για την ήττα με 1-0 από την Ισπανία.

«Κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια και πιστεύω πως δεν αξίζαμε την ήττα, αλλά τουλάχιστον την ισοπαλία. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες ακόμη και για να κερδίσουμε», δήλωσε μετά το ματς, ο Πορτογάλος κόουτς.

Σε σχετική ερώτηση για το γκολ του Εζατολαχί, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά τη χρήση του VAR, o Κεϊρόζ έκανε σύγκριση με το γκολ του Βίγια, στο Μουντιάλ του 2010, με το οποίο η Ισπανία είχε νικήσει την Πορτογαλία.

«Δυστυχώς το VAR άργησε κάποια χρόνια. Το γκολ του Βίγια το 2010 δεν θα έπρεπε να μετρήσει ποτέ ως οφσάιντ», σχολίασε ο 65χρονος κόουτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάρλος Κεϊρόζ: «Δεν αξίζαμε την ήττα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.