STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ζητείται φορ!

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να προβληματίζει στο σκοράρισμα
Ζητείται φορ!

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στον Ατρόμητο και έμεινε για τρίτο σερί φιλικό χωρίς γκολ, έχοντας σαφές πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων.

Βελτίωση υπήρξε, αλλά όχι τόση ώστε να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ στο φιλικό με τον δεδομένα πιο έτοιμο Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-0). Καλύτερη σε γενικές γραμμές η «Ενωση», αλλά η αδυναμία στην τελική προσπάθεια ήταν εμφανής.

Βέβαια, καλύτερο ξεκίνημα είχε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν από νωρίς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και να πάρουν την κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ενσικουλού ήταν ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών του Ατρομήτου, είτε δημιουργώντας είτε εκτελώντας με σουτ εκτός περιοχής. Η «Ενωση» με τη σειρά της ανέβηκε σιγά- σιγά και μάλιστα ήταν η ομάδα με τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Το σουτ του Λιβάια κατέληξε στο δοκάρι του Μίρκοβιτς και λίγο αργότερα το «τσίμπημα» που επιχείρησε ο Αλμπάνης πέρασε βασανιστικά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σαφώς πιο απειλητικοί. Κέρδισαν μέτρα και παρότι το παιχνίδι ήταν ανοιχτό δεν απειλήθηκαν. Αντιθέτως, εκείνοι είχαν τις ευκαιρίες για γκολ, με χαρακτηριστική την…άχαστη κεφαλιά του Γιακουμάκη από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο ρυθμός όσο περνούσαν τα λεπτά έπεφτε και το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στον… πάγκο των φιλοξενουμένων. Ο Λούκας Μπογέ πέρασε στο παιχνίδι και πρόλαβε να αγωνιστεί ένα εικοσάλεπτο. Ο Αργεντίνος μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε από τον Ουζουνίδη, τόσο ως φορ, όσο και ως δεξιό εξτρέμ.

Ο 22χρονος ήταν ορεξάτος και το πρέσινγκ του θα μπορούσε να αποφέρει καρπούς σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, όμως ο Μπακασέτας σούταρε έξω, με το ματς να λήγει χωρίς τέρματα. Σαφές το πρόβλημα των «κιτρινόμαυρων» στο γκολ, καθώς έμειναν για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς τέρματα.  Πλέον ζητείται…φορ. Ή μάλλον επειδή έχει βρεθεί, ζητείται… Πόνσε για να λύσει την επιθετική δυστοκία της ΑΕΚ.

ΓΚΟΛ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19′ Λαμπρόπουλος, 28′ Ρισβάνης, 60′ Μπακασέτας, 66′ Μπρούνο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος

ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς, Δημητριάδης, Ευαγγέλου, Τσαμούρης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (46′ Μέγερι), Νάτσος, Γιαννούλης (46′ Νάκιτς, 87′ Ιμέρι), Χατζηϊσαΐας (46′ Καρασαλίδης), Ρισβάνης (81′ Στρούγγης), Γαρουφαλιάς (46′ Μπουσούλατζιτς), Μαντσόν (46′ Ούμπιντες), Μανούσος (77′ Νταβιώτης), Ενσικουλού (46′ Βασιλακάκης), Μούγιακιτς (46′ Μπρούνο), Κουλούρης (46′ Κωτσόπουλος).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας (62′ Τσιντώτας), Μπακάκης, Οικονόμου (62′ Τσόσιτς), Λαμπρόπουλος (62′ Τσιγκρίνσκι), Λόπες (86′ Γιούσης), Γαλανόπουλος (81′ Γιαννούτσος), Σιμόες, Αλμπάνης (46′ Χουλτ), Λιβάια (86′ Μπότος), Μπακασέτας, Γιακουμάκης (72′ Μπογέ).

http://www.sportime.gr/live/105932/live-atromitos-aek/

Πρόβα τζενεράλε με τη Γαλατάσαραϊ η ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζητείται φορ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.