STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άνοιξε λογαριασμό ο Γιουνές, ο Άρης 1-0 την Ξάνθη (pics)

Με όπλο την άμυνα της και τον Αιγύπτιο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των "κιτρίνων", η ομάδα του Πάκο Ερέρα νίκησε τους Ακρίτες
Άνοιξε λογαριασμό ο Γιουνές, ο Άρης 1-0 την Ξάνθη (pics)

Ο Χαμζά Γιουνές ήρθε στον Άρη για να δώσεις λύσεις στο σκοράρισμα και σε ένα γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον έδειξε εξ αρχής την ικανότητα του να ανοίγει κλειστές άμυνες.

Ο Αιγύπτιος στράικερ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα “κιτρινόμαυρα” και ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Η εικόνα της ομάδας του Πάκο Ερέρα βέβαια, δεν ήταν ικανοποιητική, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι και μολονότι πέτυχε ένα γκολ, εντούτοις δεν δημιούργησε άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Αντίθετα, αμυντικά ο Άρης έδειξε μεγαλύτερη συνοχή και πειθαρχία, στοιχεία που έχει δείξει στα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας.

Αντίθετα, η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετύχει ένα γκολ. Κυρίως στο δεύτερο μέρος που πίεσε την άμυνα του Άρη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πρώτο σουτ του αγώνα στο 6′ με τον Καμαρά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουέστα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε και στο 14′, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 21′ και έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα του Μπαξεβανίδη στον Ματέο Γκαρσία από πίσω, επικράτησε μικρή ένταση και εκνευρισμός του Πάκο Ερέρα και των παικτών του Άρη. Χωρίς ωστόσο τα πράγματα να ξεφύγουν.

Πρώτη φορά που απείλησε ο Άρης στο 34, με το σουτ του Παυλίδη να βρίσκει σε σώματα και να περνάει κόρνερ. Οι “κίτρινοι” βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στις καθυστερήσεις με σουτ του Γιουνές μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο 55′ η κεφαλιά του Κάστρο πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά οι αμυντικοί του Άρη έδιωξαν πάνω στη γραμμή το σουτ του Ντε Λούκας. Ο Αναγνωστόπουλος στο 70′ μπλόκαρε την προσπάθεια του Γέντρισεκ.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας (40′ Μελιόπουλος), Κασάδο, Σιλά, Καμαρά (68′ Ορφανίδης), Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Κάστρο, Μπουλά.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα (46′ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (74′ Κωνσταντινίδης), Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Μπάσα (74′ Δεληζήσης), Μενέντεθ (74′ Βαλεριάνος), Κολάσο, Ματέο Γκαρσία (88′ Διαμαντόπουλος), Παυλίδης (82′ Μιλούνοβιτς), Ιντζόγλου (68′ Ματίγια), Γιουνές (46′ Ναζλίδης).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνοιξε λογαριασμό ο Γιουνές, ο Άρης 1-0 την Ξάνθη (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.