STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καλύτερος στις λεπτομέρειες ο Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες νίκησαν 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στην πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος
Καλύτερος στις λεπτομέρειες ο Ατρόμητος

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι, όπου στο τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Αστέρα, στη… ρεβάνς του 1-1 του περασμένου Σαββάτου στην Τρίπολη.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους Αρκάδες να είναι καλύτεροι στο πρώτο. Μόλις στο 11’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καλτσά, ενώ στο 13’, ο Καλτσάς πέρασε στον Μανιά, ο οποίος με τακουνάκι δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 16’ ο Βασιλακάκης έκανε ένα μακρινό σουτ, όμως δεν βρήκε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη δύο πολύ καλές στιγμές με τους Κυριακόπουλο και Άνχελ στο 28’ και στο 43’.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Αστέρας απείλησε εκ νέου με τον Μανιά, αλλά σιγά-σιγά οι Περιστεριώτες ισορρόπησαν και άρχισαν να πιέζουν στην αντίπαλη περιοχή.

Εν τέλει βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 68’. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το φάουλ και ο Κουλούρης με πλασέ έκανε το 1-0.

Η αντίδραση της ομάδας του Σάββα Παντελίδη ήταν άμεση και στο 71’, ο Μουνάφο πέρασε στον Καλτσά κι αυτός με διαγώνιο σουτ, έκανε το 1-1.

Πάντως, ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και οκτώ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 79’, ο Μπρούνο βρήκε τον Μούγιακιτς, ο οποίος έκανε το 2-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζησαϊας, Ρισβάνης, Μάνσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Ούμπιντες, Μανούσος, Κουλούρης.

Επίσης έπαιξαν και οι: Μπρούνο, Ενσικουλού, Νάτσος, Μούγιακιτς, Στρούγκιτς, Κωτσόπουλος, Γαρυφαλλιάς, Λαζαρίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άνχελ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

Επίσης έπαιξαν και οι: Αθανασιάδης, Βαλιέντε, Μπέλοκ, Μπαστιάνος, Βαλιέντε, Δουβίκας, Ματρικάρντι, Ρόλε.

Ισοπαλία (1-1) με Σπάρτη ο Αστέρας Τρίπολης

Ο… αμήχανος Ατρόμητος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλύτερος στις λεπτομέρειες ο Ατρόμητος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.