STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυνατό τεστ για Ξάνθη και Ηρακλή

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ηρακλή την Κυριακή (19/08, 19:00) στα «Πηγάδια». Οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές σε σχήματα και να δουν νέα πρόσωπα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι τις τελευταίες δέκα ημέρες έφεραν στις τάξεις τους 14 νέους παίκτες. Ο...
Δυνατό τεστ για Ξάνθη και Ηρακλή

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ηρακλή την Κυριακή (19/08, 19:00) στα «Πηγάδια».

Οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές σε σχήματα και να δουν νέα πρόσωπα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι τις τελευταίες δέκα ημέρες έφεραν στις τάξεις τους 14 νέους παίκτες. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αναμένεται να χρησιμοποιήσει απόψε τους περισσότερους από αυτούς.

Από την πλευρά της, η Ξάνθη μετά και τον ισόπαλο (1-1) φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ το Σάββατο (18/08), αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές.

Έμειναν στην ισοπαλία στα Πηγάδια

Κι επίσημα ο Χιντζίδης στον Ηρακλή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυνατό τεστ για Ξάνθη και Ηρακλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.