STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Αρειανάρα επέστρεψε! (pics+vids)

Ο Άρης διέλυσε με 3-0 τη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Η Αρειανάρα επέστρεψε! (pics+vids)

Εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του Πάκο Ερέρα, διέλυσε με 3-0 τη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έδειξε έτοιμη για σπουδαία πράγματα!

Ηγέτης ο Μπρούνο Γκάμα που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ. Σκόραραν και οι Ντιγκινί, Ματέο Γκαρσία με ωραίες κεφαλιές, στην πρώτη νίκη του Άρη με την επιστροφή του στη Super League μετά από 4 χρόνια. Τελευταίο τρίποντο των “κιτρίνων” στη μεγάλη κατηγορία στις 10 Φεβρουαρίου του 2014 με 1-0 επί του Πανιωνίου με σκόρερ τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Κακό το πρώτο μέρος

Η έντονη βροχόπτωση επηρέασε σαφέστατα την εικόνα του αγώνα, με τον Άρη να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ποιότητα του, αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα. Στο 5′ το δυνατό σουτ του Ματέο Γκαρσία, ύστερα από λάθος απομάκρυνση του Ασίγκμπα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Σαράνοφ.

Στην μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο 21’, ο Δημούτσος έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά προ του Δεληζήση, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε εύκολα.

Στο 33’ ο Άρης πέτυχε το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε σωστά από τον Διαμαντόπουλο. Ο Ματίγια εκτέλεσε το φάουλ, ο Γιουνές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η φάση θεωρείται ως μη γενόμενη, καθώς ο επιθετικός του Άρη έκανε επιθετικό φάουλ στον Αντέτζο.

Προβάδισμα με κεφαλιές των Ντιγκινί- Ματέο Γκαρσία

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Άρης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 53’ ο Ματίγια εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντιγκινί πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Σαράνοφ.

Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν την ισοφάριση, αλλά οι «κίτρινοι» βρήκαν και πάλι τον τρόπο να σκοράρουν. Ο Τζανακάκης έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Γκαρσία πρόλαβε τον Ασίγκμπα και νίκησε με κεφαλιά τον Σαράνοφ για το 2-0.

Γκολ-ποίημα του Μπρούνο Γκάμα

Οι “κίτρινοι” συνέχισαν όντας αφηνιασμένοι και πέτυχαν το 3-0 με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν όλα τα λεφτά και πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ-βολίδα έξω από την περιοχή.

Τα τελευταία 15 λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τη Λαμία να ψάχνει το γκολ της τιμής. Το οποίο δεν ήρθε ποτέ, με τους Φθιώτες να φεύγουν απογοητευμένοι από το γήπεδο. Και τους “κίτρινους” να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

MVP: Ο Μπρούνο Γκάμα οργίασε, έκανε πράματα και θάματα και δικαιολόγησε για ποιο λόγο αποτελεί την καλύτερη και ποιοτικότερη μεταγραφή του Άρη το φετινό καλοκαίρι.

UP: Ο Άρης έχει επενδύσει πολλά στον Μάρκο Μπάσα και ο Αλβανός αμυντικός μέσος ήταν εξαιρετικός. Πολλά τρεξίματα, αλληλοκαλύψεις και σωστά μαρκαρίσματα.

DOWN: Ο Μαρκ Ασίγκμπα πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Λαμίας, καθώς έχασε και τον Ντιγκινί και τον Ματέο Γκαρσία στα πρώτο δύο γκολ.

ΓΚΟΛ: 53’ Ντιγκινί, 71’ Γκαρσία, 78’ Μπρούνο Γκάμα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 42’ Δημούτσος, 48’ Γιουνές, 52’ Καραγκούνης, 65’ Μπάσα, 67’ Μπλάζιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, προσπάθησε να αφήσει το ματς να εξελιχθεί και να μην το διακόπτει συνέχεια. Σωστές οι κίτρινες κάρτες και το γκολ του Γιουνές που ακύρωσε.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα (73’ Οσμάν), Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσο, Μπλάζιτς, Βάντερσον, Επστάιν (60’ Τσούκαλος), Μπερτόγλιο (46’ Καραγκούνης), Μπαράλες.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Βέλεθ, Τζανακάκης, Μπάσα, Ματίγια (68’ Κολάσο), Ντιγκινί (73’ Ναζλίδης), Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα (84’ Ιντζόγλου), Γιουνές.

Είναι επίσημο: Σιώπης και Μαρτίνες στον Άρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Αρειανάρα επέστρεψε! (pics+vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.