STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Ξέρω τι έκανες πριν από έναν χρόνο

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολης, στο τελευταίο χρονικό παιχνίδι της Κυριακής, για την 3η αγωνιστική της Super League. Μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ηττηθεί από την ομάδα της Τρίπολης, μετρώντας σε 14 προηγούμενες αναμετρήσεις 12 νίκες και 2 ισοπαλίες. Με οδηγό το περσινό πάθημα Ο Ολυμπιακός θα δώσει το...
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Ξέρω τι έκανες πριν από έναν χρόνο

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολης, στο τελευταίο χρονικό παιχνίδι της Κυριακής, για την 3η αγωνιστική της Super League. Μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ηττηθεί από την ομάδα της Τρίπολης, μετρώντας σε 14 προηγούμενες αναμετρήσεις 12 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Με οδηγό το περσινό πάθημα

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το τρίτο συνεχόμενο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλει να σημειώσει μία ακόμη νίκη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει… κυκλώσει την ημερομηνία εδώ και ημέρες, αφού σαν σήμερα (Κυριακή, 16/9) συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο φαληρικό στάδιο. Ποιο ήταν το τελικό αποτέλεσμα; Ισοπαλία με 1-1! Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι προπονητής που δεν συνηθίζει να προχωρά σε ραγδαίες αλλαγές από αγώνα σε αγώνα.

Η… επέτειος του Παντελίδη

Σημαδειακή η αναμέτρηση για τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη, ο οποίος ανέλαβε τον σύλλογο της Αρκαδίας πριν από έναν χρόνο. Και εκκίνησε με ισοπαλία κόντρα στον πρωταθλητή! Στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται ο Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος αναμένεται να έχει ρόλο στην αναμέτρηση. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Σάλας (τραυματίας), Ματρικάρντι, Κυριακόπουλος για λόγους τακτικής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΖΗΛΟΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ), ΒΟΗΘΟΙ: ΓΚΑΓΚΑΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. Β. ΓΚΟΛ
1 ΑΕΚ 3 9 7-0
2 ΠΑΟΚ 3 7 5-1
3 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 6 6-0
4 ΑΡΗΣ 2 6 5-0
5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2 4 2-1
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 3 3-3
7 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2 3 1-1
8 ΑΕΛ 2 3 1-1
9 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3 3 2-8
10 ΟΦΗ 3 1 4-7
11 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3 1 2-7
12 ΞΑΝΘΗ 2 1 0-1
13 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 0 4-1
14 ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2 0 0-2
15 ΑΠ.ΣΜΥΡΝΗΣ 3 0 1-4
16 ΛΑΜΙΑ 2 0 1-6

 

«Ο Τέρι πέρασε ιατρικά από τον Ολυμπιακό»!

Χαμός για ένα εισιτήριο εν όψει Μπέτις!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Ξέρω τι έκανες πριν από έναν χρόνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.