LIVEGAMES

Πανιώνιος – Ξάνθη LIVE 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Πανιώνιος - Ξάνθη LIVE: Σέντρα στις 19:15 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. 
Πανιώνιος - Ξάνθη LIVE

Πανιώνιος – Ξάνθη LIVE: Σέντρα στις 19:15 (Novasports1) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Ένας ματς κομβικής σημασίας για την παραμονή στα μεγάλα «σαλόνια» καθώς ο μεν Πανιώνιος που είναι τελευταίος έχει 18 βαθμούς, η δε Ξάνθη έχει τέσσερις περισσότερους (22).

Πανιώνιος – Ξάνθη LIVE: Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sportime, μέσα από αναλυτικά live στατιστικά.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

7. Αστέρας 35
8. Ατρόμητος 34
9. ΑΕΛ 33
10. Λαμία 31
11. Βόλος 30
12. Ξάνθη 22
13. Παναιτωλικός 21
14. Πανιώνιος 18

Οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τον Κότνικ στο τέρμα, τους Ρέντζα, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλο, Σαραμαντά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς στον άξονα, τους Λυμπεράκη, Παπαγεωργίου στα άκρα και τον Τσιλούλη στην κορυφή της επίθεσης.

Για την Ξάνθη θα ξεκινήσει ο Μπέντο κάτω από τα δοκάρια. Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καρασαλίδης στην 4άδα της άμυνας, οι Τέρκι, Καμαρά στα χαφ, Μπαριέντος, Τζουρίσκοβιτς και Ντε Αμορίμ στην 3άδα πίσω από τον στράικερ Κάστρο.

Δύναμη και πάθος στα πρώτα 20 λεπτά, καλός ο ρυθμός.

Γκολ για τον Πανιώνιο στο 30′.

Ο Μπαξεβανίδης γύρισε τη μπάλα στον Λισγάρα, αυτός δεν είδε την έξοδο του Μπέντο και όταν του την έδωσε πήρε πορεία προς την ανυπεράσπιστη εστία.

Ο Μαξίμοβιτς κινήθηκε γρήγορα, πρόλαβε τον Λισγάρα στο σπριντ και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Μαξίμοβιτς

Αλλαγές για την Ξάνθη. Στάρτζεον στη θέση του Τζουρίτσκοβιτς και ο Μουλέν αντί του Καμαρά.

Απίστευτη διπλή χαμένη ευκαιρία (53′, 54′) για την Ξάνθη με Μπαριέντος και Κασάδο. Εντυπωσιακές επεμβάσεις από τον Κότνικ.

Και 2-0 για τον Πανιώνιο στο 66′

Ο Μαξίμοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντομίνγκες έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Τσιλούλης με δεύτερη κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Μπέντο.

Το ματς, ουσιαστικά, έχει τελειώσει…

ΓΚΟΛ 2-1 μειώνει η Ξάνθη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φοσέ στο 93′.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ