STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το έκανε να μοιάζει εύκολο ο Πανιώνιος!

Με δύο γκολ του Ντουρμισάι, οι «κυανέρυθροι» πήραν την πρώτη τους νίκη στη Ριζούπολη, επί του απογοητευτικού Απόλλωνα…
Το έκανε να μοιάζει εύκολο ο Πανιώνιος!

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στη Ριζούπολη, με τον Πανιώνιο να βρίσκει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με το 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος ακολούθησε πολύ έξυπνη τακτική στο παιχνίδι, έδωσε χώρο στους γηπεδούχους και χτύπησε στην αντεπίθεση. Σε δύο απ’ αυτές σκόραρε με τον τελικό αποδέκτη τον Ντουρμισάι, ενώ είχε ένα δοκάρι με τον Σπιριντόνοβιτς κι ακόμη μία καλή ευκαιρία με τον Αυστριακό!

Ο Απόλλων ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι κατώτερος του αναμενομένου και δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Τα λάθη στην άμυνα ήταν παιδικά, ειδικά στα δύο γκολ και με εμφανίσεις και τη σημερινή, δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Επιπλέον, το σημερινό με τον Πανιώνιο ενδεχομένως να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μοντεαγούδο στον πάγκο του.

Πάντως οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν με κάποια μακρινά σουτ και καλές συνεργασίες. Ωστόσο, ο Πανιώνιος βρήκε τρόπο να κόψει τον ρυθμό των «κυανολεύκων» και να κλείσει τους διαδρόμους, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις.

Σε μία απ’ αυτές στο 37’, ο Σπιριντόνοβιτς βρήκε ωραία τον Ντουρμισάι κι αυτός έκανε το 1-0. Στο 43’ ο Αυστριακός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, μετά και την παρέμβαση του Χουάντερσον, ενώ αντίστοιχο ήταν και το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 50’ σε μία αντεπίθεση, ο Τσιλούλης βρήκε τον Ντουρμισάι κι αυτός με κεφαλιά έκανε το 2-0!

MVP: Ο Ντουρμισάι μπορεί να μην έβγαλε μάτια με την απόδοσή του, όμως ήταν εκεί που έπρεπε και πέτυχε τα δύο γκολ που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του.

UP: Ο Σπιριντόνοβιτς ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει ο Πανιώνιος στην πρώτη του νίκη. Αφενός έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ και αφετέρου ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Απόλλωνα.

DOWN: Ο Μπεντινέλι δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου τον Απόλλωνα σε κανένα σημείο του αγώνα, ήταν κακός σε όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε και δικαίως έγινε αλλαγή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλή η διαιτησία του Φωτιάδη (Καστοριάς). Ο ρέφερι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, αφού το παιχνίδι δεν είχε τη δύσκολη φάση.

ΓΚΟΛ: 37’, 50’ Ντουρμισάι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56’ Ακόστα, 73’ Λούκιτς – 51’ Τσιλουλής, 56’ Παπαγεωργίου

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Κοντοές, Ναδάλες, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (46’ Τριάδης), Βαφέας, Γκονζάλες, Ντούρσο, Μπεντινέλι (64’ Ελ Χέλβε), Ακόστα (59’ Σικαμπάλα), Γκαρός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κεϊτά, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (82’ Οικονομίδης), Μασούρας (93′ Σαραμαντάς), Τσιλούλης (66’ Μανθάτης), Ντουρμισάι.

Απόλλων Σμύρνης: Συνάντηση με Αναστόπουλο

Πανιώνιος: Ανακοίνωση στήριξης στον Ανιγκό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το έκανε να μοιάζει εύκολο ο Πανιώνιος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.