STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κριστόφερσεν: «Ήμασταν έξω για φαγητό με τον Τριτσώνη»

Ο Δανός διαιτητής αποκάλυψε πως μία ημέρα πριν από τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός γευμάτισε με τον Σταύρο Τριτσώνη!
Κριστόφερσεν: «Ήμασταν έξω για φαγητό με τον Τριτσώνη»

Ο Σταύρος Τριτσώνης είναι ανεπιθύμητος για τους «ερυθρόλευκους» και η είδηση, ότι την παραμονή του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός βγήκε για φαγητό με τον Δανό διαιτητή της αναμέτρησης, προκαλεί αίσθηση.

Ο Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν μίλησε σε ιστοσελίδα της Δανίας για την εν Ελλάδι εμπειρία του και αποκάλυψε πως την παραμονή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό δείπνησε με τον Σταύρο Τριτσώνη. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για «το αν ένιωσε οποιαδήποτε… πίεση κατά το διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα», ο 35χρονος διαιτητής προχώρησε στην αποκάλυψη. «Όχι, καθόλου. Ήμασταν έξω για φαγητό το προηγούμενο βράδυ και δεν συνέβη το παραμικρό. Ήμασταν εγώ, οι δύο βοηθοί μου, ο Έλληνας τέταρτος διαιτητής (σ.σ.: Τζήλος) και ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας (σ.σ.: Τριτσώνης). Υπάρχει μεγάλη πίεση στους διαιτητές στην Ελλάδα. Έτσι, ήταν πολύ ικανοποιημένοι που δέχτηκαν άλλες ομοσπονδίες την πρόσκληση, όπως και το γεγονός ότι τα πήγαμε καλά στον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δανός διαιτητής στην ιστοσελίδα «Tipsbladet».

Όπως έγραψε το Sportime.gr, το Σάββατο (13/10), η πλευρά του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ως αδίστακτη τη συμπεριφορά του Σταύρου Τριτσώνη να τοποθετηθεί ως παρατηρητής διαιτησίας στον Δανό, Κριστόφερσεν (σε αγώνα του τελευταίου στις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς διαιτήτευσε το Βίντι-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ για τη φάση των ομίλων του Europa League), και μετέπειτα να τον φέρει στην Ελλάδα για να διαιτητεύσει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ (7/10). Σύμφωνα με όσα είπαν οι «ερυθρόλευκοι» στη συνάντηση με τους αξιωματούχους της UEFA και της FIFA, ο Τριτσώνης εκθέτει την UEFA και τις διοργανώσεις της. Να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι της UEFA και της FIFA παραδέχθηκαν ότι ήταν ένα λάθος και δεν πρέπει να γίνονται πράγματα, που αφήνουν την παραμικρή υπόνοια για το οτιδήποτε.

«Μητρόπουλος και Παπαδόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ»

Ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές και την απομάκρυνση Τριτσώνη-Κουκουλάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κριστόφερσεν: «Ήμασταν έξω για φαγητό με τον Τριτσώνη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.