STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πολύτιμο τρίποντο με Αντέτζο η Λαμία

Οι Φιώτες επιβλήθηκαν με 3-2 του Λεβαδειακού και πήραν σημαντική ανάσα
Πολύτιμο τρίποντο με Αντέτζο η Λαμία

Ματσάρα με νικήτρια τη Λαμία… Στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν ένα πολύτιμο τρίποντο κάμπτοντας την αντίσταση του Λεβαδειακού με 3-2.

Έχοντας πάρει λίγες μέρες πριν την πρώτη τους φετινή νίκη, μπήκαν με… αέρα σε αυτό το ματς και έδειξαν να το καθαρίζουν από νωρίς. Με τα γκολ των Μπερτόγλιο στο 11′ και Μπαράλες στο 24′ οι γηπεδούχοι πήραν σαφές προβάδισμα.

Ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε φάσεις για να ανοίξει πρώτος το σκορ, φάνηκε να καταρρέει μετά το 2-0. Δεν αντέδρασε καθόλου και ήταν τυχερός που πήγε στο ημίχρονο χωρίς να έχει δεχτεί άλλο γκολ, αφού μέσα σε όλα η Λαμία είχε και δοκάρι στο 28′ με τον Πλιάτσικα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικός. Με γκολ του αρκετά κινητικού Νανζίς μείωσε στο 60′. Στη συνέχεια ο Σανίνο, που έκανε ντεμπούτο, το έψαξε πολύ. Έβαλε τον Στανόγεβιτς, άλλαξε στη συνέχεια το σύστημα με την είσοδο του Γιακουμάκη και ο τελευταίος ισοφάρισε στο 81′.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Αντέτζο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Ο Λεβαδειακός πίεσε στα εναπομείναντα λεπτά, έμεινε με δέκα στο 88′ λόγω αποβολής του Καραχάλιου και το μόνο που κατάφερε ήταν να έχει μία φάση στο 90′ με τον Σαβαντογκό. Δεν γλίτωσε συνεπώς από νέα ήττα με αποτέλεσμα να παραμείνει πολύ χαμηλά. Η Λαμία με τη νίκη της πήρε απόσταση έξι βαθμών από εκείνον και μπορεί να είναι πιο ήρεμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

MVP: Άνοιξε το σκορ, βοήθησε την ομάδα του να έχει καλή ανάπτυξη στη συνέχεια και έδειξε γιατί δαπανήθηκαν για εκείνον το καλοκαίρι πολλά λεφτά ο Φακούντο Μπερτόγλιο. Θετικοί και οι Βασιλαντωνόπουλος και Μπαράλες.

UP: Το πάλεψε πολύ ο Νανζίς. Από τα δικά του πόδια έρχονται οι πρώτες φάσεις του ματς, εκείνος μειώνει και σε 2-1. Το πρώτο του ίσως γεμάτο ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν αρκούσε η δική του εμφάνιση, πάντως, για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

DOWN: Πολύ κακό ματς από τον Αντιλέχου. Είχε αρκετές δυσκολίες κόντρα στον Μπαράλες. Πήρε κάρτα, λίγο έλειψε να πάρει και δεύτερη και γι’ αυτό έγινε αλλαγή. Όχι ότι τα πήγε καλύτερα ο παίκτης που τον αντικατέστησε, αφού ο Φαβάρο ευθύνεται για το 3-2 του Αντέτζο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χωρίς προβλήματα κύλησε το ματς για τον Αριστομένη Κουτσιαύτη. Μπορεί να έβγαλε αρκετές κάρτες, αλλά ήταν δικαιολογημένες. Κοντά στις φάσεις, απέφυγε τα λάθη.

ΓΚΟΛ: 11′ Μπερτόγλιο, 24′ Μπαράλες, 83′ Αντέτζο – 60′ Νανζίς, 81′ Γιακουμάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 80′ Δημούτσος, 87′ Καραγκούνης – 42′ Αντιλέχου, 64′ Καραχάλιος, 68′ Νανζίς, 85′ Φαβάρο, 89′ Ζησόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 88′ Καραχάλιος

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Μπλάζιτς (57′ λ. τρ. Σκόνδρας), Δημούτσος, Επστάιν (70′ Καραγκούνης), Καραμάνος, Μπερτόγλιο (79′ Οσμάν), Μπαράλες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου (66′ Φαβάρο), Παντελιάδης, Μητρόπουλος (79′ Γιακουμάκης), Καραχάλιος, Νανζίς, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο (69′ Στανόγεβιτς), Μαρκόφσκι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολύτιμο τρίποντο με Αντέτζο η Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.