STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επιβλητικός ο Πανιώνιος

Έχοντας ένα εντυπωσιακό πρώτο μισάωρο οι Νεοσμυρνιώτες επιβλήθηκαν με 3-0 του Παναιτωλικού
Επιβλητικός ο Πανιώνιος

Πανιώνιος για… φίλημα. Στο πιο κρίσιμο -έως τώρα- ματς για φέτος πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση. Νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναιτωλικό το απόγευμα του Σαββάτου (3/11) σημειώνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο ημίωρο.

Κλειδί ίσως την εικόνα του ματς ήταν το εντυπωσιακό ξεκίνημα των γηπεδούχων. Μόλις στο 2′ ο Μασούρας άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά μετά είχε γίνει το 2-0 από τον Κόρμπο. Κάπου εκεί οι παίκτες του Ζοσέ Ανιγκό άρχισαν να κάνουν ό,τι θέλουν στο γήπεδο κόντρα στον ανήμπορο να αντιδράσει Παναιτωλικό.

Οι Αγρινιώτες έκαναν εύκολα λάθη, δεν έμπαιναν στις φάσεις δυνατά και έβγαζαν πολλά προβλήματα αμυντικά. Ειδικά ο Ρότσα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Μασούρα. Μέχρι να συνέλθουν δέχτηκαν και τρίτο γκολ από τον Ντουρμισάι στο 27′. Στη συνέχεια ισορρόπησαν, αλλά δεν άλλαξαν κάτι έως το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς είχε ρυθμό… φιλικού. Ο Πανιώνιος δεν είχε λόγο να φορτσάρει. Προσπαθούσε να παίξει κοντρολαρισμένα. Δεν ρίσκαρε, δεν κατανάλωναν πολλές δυνάμεις οι παίκτες του και απλώς περίμεναν.

Η μοναδική αντίδραση του Παναιτωλικού σε όλο το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά μία ενέργεια του Μανά. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι φιλοξενούμενοι απογοητεύονταν και περισσότερο και από κάποια φάση και μετά το άφησαν το ματς. Αποδέχτηκαν την ήττα, με την οποία μπήκε τέλος σε ένα σερί τριών αγωνιστικών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

MVP: Πολύ καλό ματς από τον Μασούρα, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έβαλε ένα γκολ, είχε συμμετοχή και στα άλλα δύο, ενώ δημιούργησε γενικά πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

UP: Αρκετοί ακόμη ήταν εκείνοι που πήγαν καλά για τον Πανιώνιο. Ωστόσο, αξίζει τα φώτα να πέσουν πάνω στον νεαρό Οικονομίδη. Είναι η πρώτη σεζόν που παίρνει σταθερά ευκαιρίες και το αξίζει.

DOWN: Είναι δύσκολο να επιλέξεις έναν παίκτη του Παναιτωλικού από αυτό το ναυάγιο. Όλοι σχεδόν ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο μέρος. Και όλα αυτά μόλις λίγες μέρες μετά την κακή εμφάνιση στα Χανιά και τα γκάζια που ακολούθησαν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν είχε προβλήματα σε αυτό το ματς ο Γιώργος Τζοβάρας. Δεν υπήρχαν δύσκολες φάσεις. Από νωρίς ξεκαθάρισαν τα πάντα και οι παίκτες στη συνέχεια δεν έμπαιναν δυνατά στις μονομαχίες.

ΓΚΟΛ: 2′ Μασούρας, 5′ Κόρμπος, 27′ Ντουρμισάι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14′ Σπιριντόνοβιτ, 64′ Κεϊτά, 66′ Κότσιτς – 14′ Ντίας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ,Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κόσιτς, Κεϊτά, Κόρμπος (79′ Άλμπεργκ), Μασούρας (83′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Οικονομίδης (68′ Πίρις), Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Άργκους, Ρότσα, Λιάβας (71′ Βαρκάκος), Λουσέρο (80′ Τσοκάνης), Μπαρμπόσα, Μανά, Μάζουρεκ (86′), Ντίας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιβλητικός ο Πανιώνιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.