STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έτσι δεν ΠΑΣ πουθενά…

Προβληματικοί οι Ηπειρώτες, έμειναν στο 0-0 με την συμπαγή Λαμία
Έτσι δεν ΠΑΣ πουθενά…

Υπάρχει πρόβλημα… Αυτό έδειξε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς της Κυριακής (4/11) κόντρα στη Λαμία μένοντας στο 0-0. Η εικόνα του, μάλιστα, ήταν ακόμη πιο ανησυχητική από τη συγκομιδή που έχει ως τώρα.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν αυτή τη φορά. Είναι εμφανές πως δεν υπάρχει ο τρόπος να διασπάσουν συμπαγείς άμυνες. Ο Νικολιάς λόγω μικροπροβλήματος δεν ξεκίνησε, ο Βιδάλ βγήκε νωρίς τραυματίας και κάπως έτσι παιχνίδι από τα πλάγια δεν μπορούσε να γίνει. Την ίδια στιγμή, όταν έχεις Λίλα και Σιόντη στα χαφ, η ομάδα σου δεν γίνεται να αναπτυχθεί.

Δεν διάβασε σωστά το ματς ο Γιάννης Πετράκης. Άφησε εκτός αποστολής τον Γιάκο και δεν είχε έτσι παίκτη να βγάλει μία κάθετη. Δεν έβαλε τον Λουκίνα, όταν η ομάδα του με σέντρες έψαχνε το γκολ και το αποτέλεσμα ήταν οι φάσεις του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι ελάχιστες. Σε αυτό ευθύνη έχει και ο Αθανασιάδης, ο οποίος ήταν σε κακή μέρα.

Η Λαμία από τα πρώτα λεπτά κράτησε τον αντίπαλό της μακριά από την εστία της και ο Σαράνοφ κλήθηκε σε ελάχιστες περιπτώσεις να βοηθήσει. Έψαξε με τους Καραμάνο και Επστάιν να χτυπήσει, αλλά κι εκείνη φάσεις δεν είχε.

Η μεγάλη διαφορά είναι πως η Λαμία είχε έναν παίκτη που μπορούσε μόνος του να δημιουργήσει προβλήματα και να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα. Ο λόγος για τον Μπερτόγλιο. Τα πάντα από τα πόδια του ξεκινούσαν. Εάν και οι συμπαίκτες του ήταν λίγο καλύτεροι, οι Φθιώτες ίσως να έπαιρναν και το διπλό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

MVP: Σε ένα μέτριο ματς που λίγες ήταν οι καλές στιγμές του, εκείνος που ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα ήταν ο Μπερτόγλιο. Σχεδόν τα πάντα από τα πόδια του ξεκινούσαν για τη Λαμία. Ο μοναδικός στο γήπεδο που έδειχνε να μπορεί να δημιουργήσει με ατομική προσπάθεια.

UP: Δύσκολα μπορεί να βρει κανείς κάτι ακόμα θετικό. Ίσως η γενικότερη σοβαρότητα της Λαμίας στα τελευταία παιχνίδια. Για έκτο σερί ματς, έμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα. Η βελτίωσή της είναι δεδομένη.

DOWN: Απογοητευτικός συνολικά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αξίζει να βρίσκεται όλη η ομάδα σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Πετράκη. Δεν έδωσε χρόνο στον Λουκίνα, ενώ τον είδε να είναι σε καλή κατάσταση. Η ομάδα του έπαιζε με βαθιές μπαλιές και σε αυτό το παιχνίδι θα βοηθούσε. Επίσης, δεν είχε λόγο να βρίσκεται στην ενδεκάδα ο Σιόντης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Το ματς ήταν εύκολο για εκείνον. Οι φάσεις ξεκάθαρες, επομένως, δεν θα μπορούσε να κάνει κάποιο λάθος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 8′ Σκόνδρας, 38′ Αθανασιάδης – 60′ Σαράνοφ, 62′ Μπαράλες, 83′ Πλιάτσικας, 90’+5 Δημούτσος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Σιόντης (69′ Νικολιάς), Λίλα, Ντόλοβατς, Βιδάλ (26′ λ. τρ. Κάστρο), Αθανασιάδης, Μυστακίδης (62′ Ξύδας).

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σάρανοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Μπερτόγλιο, Καραμάνος (90’+2 Ασίγκμπα), Επστάιν (77′ Ρόμανιτς), Μπαράλες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι δεν ΠΑΣ πουθενά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.