STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ούτε τώρα οι Αρκάδες

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη παρέμεινε χωρίς νίκη για έκτο συνεχόμενο ματς και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι
Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ούτε τώρα οι Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα για περίπου μία ώρα και έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έμεινε για έκτο ματς δίχως νίκη (0-3-3), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Αν και είχε σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, η αποβολή του Βάντερσον δεν στάθηκε ικανή για να αλλάξει την εικόνα του Αστέρα προς το καλύτερο.

Σε αντίθεση με τους Φθιώτες, οι οποίοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 7 ματς στο πρωτάθλημα (2-5-0) και δείχνουν να έχουν βρει αγωνιστική ταυτότητα και πειθαρχία στο πλάνο τους.

Ευκαιρίες ο Αστέρας, αποβολή ο Βάντερσον

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έψαξαν το γρήγορο γκολ. Το μακρινό σουτ (2’) του Σκόνδρα, μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος. Τρία λεπτά μετά ο Μπαράλες με τον ώμο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ενώ στο 15’ η εκτέλεση φάουλ του Μπερτόγλιο πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Μετά το πρώτο 20λεπτο οι Αρκάδες πήραν τον έλεγχο του ματς. Το σουτ του Κυριακόπουλου κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ. Στο 26’ ωραίο σουτ του Τόνσο, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Λαμία έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω σωστής αποβολής του Βάντερσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα (μέσα σε τρία λετπτά) για φάουλ στον Καλτσά.

Με τον Τόνσο να απειλεί ξανά στο 31’, αλλά ο Μελίσσας απέκρουσε σε κόρνερ. Από το οποίο η κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής έγλειψε το δοκάρι. Στο 34′ ο Δημούτσος σούταρε στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Κακό το δεύτερο μέρος

Στο 51’ ο Μανιάς απείλησε από μακριά, ο Μελίσσας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Πέντε λεπτά μετά η απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσιλιανίδη έφυγε άουτ, ενώ η προσπάθεια του Μανιά από πλάγια θέση απέκρουσε σε κόρνερ ξανά ο Μελίσσας.

Διπλή χαμένη ευκαιρία στο 75′ για τον Αστέρα. Η κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου και το πλασέ του Δουβίκα μέσα από την περιοχή, αποκρούστηκαν εντυπωσιακά από τον Μελίσσα.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πασαλίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στο 78′ υπάρχουν διαμαρτυρίες- δικαιολογημένες- των φιλοξενούμενων για πέναλτι σε χέρι του Επστάιν, αλλά ο Γιώργος Βρέσκας δεν ήρθε την παράβαση. Σωστές οι δύο κόκκινες κάρτες.

ΓΚΟΛ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14’ Ιγκλέσιας, 50’ Βασιλαντωνόπουλος, 76’ Δουβίκας, 92’ Μπαράλες

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 30’ Βάντερσον, 93’ Πασαλίδης

ΔΟΚΑΡΙΑ: 34’ Δημούτσος

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας (79’ Οσμάν), Δημούτσος,  Καραμάνος (48’ Ρόμανιτς), Μπερτόγλιο (82’ Ασίγκμπα), Επστάιν, Μπαράλες

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος,  Κώτσιρας (85’ Ρόλε), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Άνχελ (46’ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας (74’ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ούτε τώρα οι Αρκάδες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.