STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Super League για το φίλαθλο του Ολυμπιακού

Ο θάνατος του αδικοχαμένου οπαδού, «ένωσε» τις ομάδες της Super League
Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Super League για το φίλαθλο του Ολυμπιακού

Η μία μετά την άλλη, οι ομάδες της Super League, στέλνουν τα συλλυπητήρια τους για τον άδικο χαμό του φιλάθλου του Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την αρχή έκαναν η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοινώσεις λέγοντας:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού (σ.σ 11/11) αγώνα».

«Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του».

Στην συνέχεια και ο ΠΑΟΚ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα αναφέροντας:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που τελικά έχασε τη ζωή του. Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα, μας ενώνει όλους…».

Τέλος ο Άρης και Ατρόμητος έστειλαν το μήνυμα τους αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» στo ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του φιλάθλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του στο χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η ανθρώπινη ζωή είναι το ύψιστο αγαθό και ξεπερνά τον κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα».

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς για τον αδικοχαμένο φίλαθλο (pic)

Μην δίνεις άλλα δικαιώματα!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Super League για το φίλαθλο του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.