Κωνσταντινίδης: «Κλίμα τρομοκρατίας υπήρχε στην Ριζούπολη και όχι στην Τούμπα»

«Κλίμα τρομοκρατίας έζησα στην Ριζούπολη και όχι στην Τούμπα», υποστήριξε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στην Επιτροπή Εφέσεων, αρνήθηκε ότι όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας, παρέπεμπαν σε κλίμα τρομοκρατίας. «Στην καριέρα μου έζησα στιγμές με φόβο και τρομοκρατία. Και βάζαμε το κεφάλι κάτω και...
Κωνσταντινίδης: «Κλίμα τρομοκρατίας υπήρχε στην Ριζούπολη και όχι στην Τούμπα»

«Κλίμα τρομοκρατίας έζησα στην Ριζούπολη και όχι στην Τούμπα», υποστήριξε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στην Επιτροπή Εφέσεων, αρνήθηκε ότι όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας, παρέπεμπαν σε κλίμα τρομοκρατίας.

«Στην καριέρα μου έζησα στιγμές με φόβο και τρομοκρατία. Και βάζαμε το κεφάλι κάτω και κοιτάζαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Παράδειγμα τα όσα έγιναν στην Ριζούπολη και τα έζησα. Αυτό σημαίνει τρομοκρατία! Στην Τούμπα, είναι αστείο να συζητάμε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ αισθάνθηκαν τρομοκρατία», είπε στην κατάθεση του ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

Ο κ.Κωνσταντινίδης υποστήριξε ακόμα ότι το κλίμα στο γήπεδο μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τόσο καλό που δεν υπήρχε θέμα φόβου. «Στο βίντεο μπορείτε να παρατηρήσετε τον Σιμόες, τον Κονέ, τον Λιβάγια, τον Χριστοδουλόπουλο, τον Τσιντώτα, να συζητούν και με παίκτες του ΠΑΟΚ για το γκολ», Φαίνεται ότι οι παίκτες της ΑΕΚ κοιτούσαν τα κινητά τους, προφανώς κοιτούσαν τις φωτογραφίες του Σαββίδη με το όπλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση της δικηγόρου της ΑΕΚ, Έλλης Ρίζου, ο κ.Κωνσταντινίδης παραδέχτηκε ότι ο κ.Σαββίδης εμφανίστηκε με συνοδεία στα αποδυτήρια, της οποίας την σύνθεση δεν γνωρίζει, ενώ συμπλήρωσε ότι εκεί (σ.σ. στα αποδυτήρια) δεν υπήρχαν ΜΑΤ, αλλά αστυνομικές δυνάμεις.

Να σημειωθεί, ότι σε ερώτηση της κ. Ρίζου, σχετικά με το εάν έχει δει ποτέ όπλο σε αγωνιστικό χώρο, ο κ.Κωνσταντινίδης απάντησε: «Όχι δεν έχω δει».

Ένταση και… αποχωρήσεις

Νωρίτερα πάντως, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας διαδικασίας που διήρκησε 8 ώρες, δεν έλειψαν οι εντάσεις, αλλά και η αποχώρηση από την αίθιυσα του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, όταν η δικηγόρος της ΑΕΚ σχολίασε μεταξύ άλλων: «Οι εικόνες διέσυραν τις χώρα μας διεθνώς. Μήπως θα μας πει ο κ. Γκαγκάτσης ότι ήταν και μοντάζ, ότι δεν υπήρχε όπλο;».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωνσταντινίδης: «Κλίμα τρομοκρατίας υπήρχε στην Ριζούπολη και όχι στην Τούμπα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.