STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός: Επιστροφή στις νίκες για την εφηβική ομάδα

Η Κ17 του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη του ΟΦΗ με 1-0 στο Ρέντη.
Ολυμπιακός: Επιστροφή στις νίκες για την εφηβική ομάδα

Η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε του ΟΦΗ με 3-2 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για τη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εφήβων, παραμένοντας στην 1η θέση με 32 βαθμούς σε 14 αγώνες.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από τέσσερις αγώνες, αρχίζοντας με το… δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο έτος. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Κατσαβάκη (14′) και Γούλα (45′), αλλά ο σύλλογος του Ηρακλείου ισοφάρισε σε 2-2 με τέρματα των Παπαδάκη (61′) και Μαμουλάκη (64′). Ωστόσο, στο 66′, ο Κατσαβάκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τιμολέων, Κεραμίδας, Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Γούλας, Ντόι, Αρσενίδης, Λιάτσος, Συρμής, Κατσαβάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μούκα, Κίτσος, Σταμούλης, Φρέρης.

OΦΗ (Αντώνης Αποστολάκης): Μακατουνάκης, Σαβουιδάκης, Γαιτάνης, Δεληγιαννίδης, Σημαιάκης, Φασαράκης, Μπέκου, Ροδίτης, Μαμουλάκης, Παπαδάκης, Στειακάκης.

Super League Κ19: Ισοπαλία στη Λιβαδειά για τους Νέους του Ολυμπιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Επιστροφή στις νίκες για την εφηβική ομάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.