Βόλεψε και τους δύο

Λαμία και Απόλλων Σμύρνης έπαιξαν για την... ισοπαλία και το ματς έληξε 0-0
Βόλεψε και τους δύο

Αυτό ήθελαν και το πήραν… Λαμία και Απόλλων Σμύρνης βολεύονταν με την ισοπαλία προκειμένου να κάνουν και οι δύο βήμα παραμονής και το ματς του Σαββάτου (4/14) έληξε χωρίς σκορ (0-0).

Το ματς ήταν κάκιστο και με δυσκολία μπορούσε κανείς να το παρακολουθήσει σε όλο το 90λεπτο. Ήταν φανερό πως δεν υπήρχε διάθεση να επιτεθεί κανείς εκ των δύο και πως οι δύο ομάδες έπαιζαν κυρίως με τον χρόνο. Ούτε ρίσκαρε κάποια εξ αυτών, ούτε έκανε επιθέσεις με παραπάνω παίκτες ώστε να δημιουργήσει ρήγματα.

Όλα, άλλωστε, φάνηκαν από το πώς παρατάχθηκαν. Τόσο ο Μπάμπης Τεννές όσο και ο Γιώργος Παράσχος έβαλαν τριάδα στην άμυνα, ήθελαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και αυτό συνέβη. Οι καλές ενέργειες ήταν ελάχιστες με αποτέλεσμα να υπάρξει και γιουχάρισμα στο φινάλε. Οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας, μάλιστα, είχαν βγάλει και ανακοίνωση πριν το ματς ξεκαθαρίζοντας ότι εάν το ματς έρθει ισόπαλο, δεν θα τελειώσει.

Ενδεικτικό της κάκιστης εικόνας του ματς ήταν ότι οι όποιες φάσεις έγιναν, ήταν όλες εκτός περιοχής. Τόσο η Λαμία όσο και ο Απόλλων δεν κατάφεραν να πατήσουν περιοχή. Ουσιαστικά μία φάση είχε ο αγώνας και αυτή ήταν ένα σουτ του Μπούντνικ στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο δοκίμασε δύο φορές το πόδι του από απόσταση ο Παντελιάδης.

Στα τελευταία λεπτά δεν έγινε η παραμικρή φάση με τους παίκτες να σταματούν ακόμη και μόνοι τους κάποιες επιθετικές προσπάθειες που ξεκινούσαν και το αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσει ο κόσμος, ο οποίος και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είχε δείξει τη δυσφορία του φωνάζοντας «παίξτε μπάλα».

Με τον βαθμό, πάντως, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης πήγαν στους 26 (όσους έχει και η ΑΕΛ με ματς λιγότερο) και βρίσκονται στο +5 από την Κέρκυρα. Η τελευταία αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (16/4) τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

MVP: Σε τέτοιο παιχνίδι δύσκολα ξεχωρίζει κάποιος. Οι περισσότεροι δεν είχαν την παραμικρή διάθεση να κάνουν κάτι. Με αυτή τη λογική ο Σάκης Παντελιάδης ήταν εκείνος που ξεχώρισε, αφού τουλάχιστον πήρε πάνω του 2-3 προσπάθειες θυμίζοντας και στους υπόλοιπους ότι το ματς είναι επίσημο.

UP: Αυτό που μας άρεσε ήταν η αντίδραση του κόσμου της Λαμίας. Και στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα έβγαλαν τη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτό που έβλεπαν και η αντίδρασή τους ήταν απολύτως δικαιολογημένη.

DOWN: Συνολικά η εικόνα και των δύο ομάδων. Από τη στιγμή που οι περισσότεροι επέλεξαν να μην κάνουν τίποτα σε όλο το ματς, δεν γίνεται να απομονώσουμε κάποιον.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν θα μπορούσε να έχει προβλήματα ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τη στιγμή που δεν υπήρξαν δύσκολες φάσεις. Ήταν τόσο αργός ο ρυθμός, που δεν γινόταν να χάσει κάτι. Ένα λάθος, πάντως, είχε ο βοηθός όταν υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ελμπάζ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 21′ Παπάζογλου

ΚΟΚΚΙΝΕΣ 90’+1 Παπάζογλου

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Πίτι (30′ λ. τρ. Ναδάλες), Μπούντνικ (85′ Κουτρομάνος), Τσούκαλος (69′ Φράγκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Παπάζογλου, Ζησόπουλος, Στάθης, Χουάρες, Ναδάλες (37′ λ. τρ. Κούρος), Τσουκαλάς, Αλμπάνης (46′ Σιατραβάνης), Κονέ, Ελμπάζ (85′ Ανιέτε).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλεψε και τους δύο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.