Νίκησε Λεβαδειακό και… βροχή ο Πανιώνιος

Με καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη αποχαιρέτησε τον κόσμο του ο Πανιώνιος
Νίκησε Λεβαδειακό και… βροχή ο Πανιώνιος

Μία περίεργη σεζόν για τον Πανιώνιο «έκλεισε» με νίκη. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2-0 του Λεβαδειακού και αποχαιρέτησαν τον κόσμο τους με ένα τρίποντο, το οποίο μπορεί να μην έχει βαθμολογική σημασία, εντούτοις «γλυκαίνει» τους οπαδούς του συλλόγου που έζησαν πολλά και αξιοσημείωτα καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο.

Το τέλος της σεζόν βρίσκει τον «Ιστορικό» να τερματίζει στην 7η θέση με 40 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που είχε φέτος απόλυτη ισορροπία, καθώς μέτρησε 10 νίκες, 10 ισοπαλίες και 10 ήττες!

Σε ένα παιχνίδι υπό καταρρακτώδη βροχή επί 80 λεπτά, ο Πανιώνιος έψαξε το γκολ από την αρχή και το βρήκε στο 16’. Πρώτη κεφαλιά του Κόρμπου, απέκρουσε στη γραμμή ο Ζαραδούκας, επανέφερε την μπάλα ο Παπαγεωργίου και με κεφαλιά ο Μπανανά έκανε το 1-0. Προσπάθησαν οι Βοιωτοί να πάρουν τον έλεγχο, αλλά ήταν κακοί στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» μπήκαν και πάλι δυνατά και «κλείδωσαν» το τρίποντο. Αρχικά στο 52′ από εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, ο Επασί πήγε να σπρώξει τη μπάλα κατά λάθος στην εστία του, την πρόλαβε πριν περάσει τη γραμμή και την έστειλε στο δοκάρι!

Ένα λεπτό μετά ήρθε το 2-0. Αντεπίθεση των γηπεδούχων, παράλληλη πάσα του Μακρύλλου στον Γεσίλ και σε κενή εστία ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 83′ σε σουτ του Καθάριου με το αριστερό πλασέ η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κότνικ.

VIP: Κλείνει τη σεζόν έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, πέτυχε ένα γκολ, ήταν ορεξάτος και δημιουργικός και ο κόσμος του Πανιωνίου τον χειροκρότησε στο φινάλε της αναμέτρησης.

UP: Ξεκίνησε για πρώτη φορά στην 11άδα του Πανιωνίου και ικανοποίησε με την εμφάνιση του. Ο λόγος για τον 20χρονο Γεράσιμο Βουκελάτο αγωνίστηκε ως ακραίος εξτρέμ, πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ήταν κινητικός και έδειξε ότι μπορεί να υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

DOWN: Πολύ κακή η εικόνα του Λεβαδειακού στο επιθετικό κομμάτι. Δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, ενώ υπέπεσε σε αρκετά αμυντικά λάθη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Απαρατήρητος πέρασε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης. Δεν υπήρξαν δύσκολες φάσεις, μολονότι η βροχή αποτέλεσε εμπόδιο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

ΓΚΟΛ: 16’ Μπανανά, 53’ Γεσίλ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 71’ Φαβάρο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μακρύλλος (64’ Οικονομίδης), Σαντάνα, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (88’ Πινιώτης), Βουκελάτος (85’ Μπραχίμι), Γεσίλ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Νίκας (71’ Σαβαντογκό), Τριποτσέρης, Φαβάρο, Ζαραδούκας, Ομπιόρα, Καλτσάς, Γιακουμάκης, Καραχάλιος, Σουμπίνιο (80’ Καθάριος), Μαρκόφσκι (89’ Ιωαννίδης).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκησε Λεβαδειακό και… βροχή ο Πανιώνιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.