WORLD FOOTBALL

Δεν φοβίζει η Βασιλεία, ήττα-σοκ στην πρεμιέρα (vid)

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον β' προκριματικό γύρο του Champions League ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τη Σεντ Γκάλεν στο 95!
Δεν φοβίζει η Βασιλεία, ήττα-σοκ στην πρεμιέρα (vid)

Εντός έδρας ήττα και μάλιστα στο 95′ γνώρισε η Βασιλεία από την Σεντ Γκάλεν, στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα.

Οι Ελβετοί παρουσιάστηκαν πολύ κακοί στα μετόπισθεν και έδειξαν ότι αν ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός, τότε θα μπορέσει να της δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας (24/7).

Η δευτεραθλήτρια Ελβετίας εμφανίστηκε αποδιοργανωμένη λόγω των πολλών της αλλαγών στο έμψυχο δυναμικό. Η Σεντ Γκάλεν της δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να της… κλείσει το σπίτι στο φινάλε.

Ο Ράφαελ Βίκι παρουσίασε την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Ομλέν, Βίντμερ και Πετρέτα στα δύο άκρα της άμυνας, ο Φράι με τον Σούκι τα δύο στόπερ. Στη μεσαία γραμμή ως δίδυμο ο Ντιέ με τον Σούφι και η τριάδα πίσω από τον Αγέτι αποτελείται από τους Μπουά, Καλουλού και Στόκερ.

Στο 57′ ο Ιτεν πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 66’ ήρθε η απάντηση για την Βασιλεία με αυτογκόλ του Κιντίλα με κεφαλιά. Στο 95′ ο Αρατόρε πάγωσε το γήπεδο της Βασιλείας και χάρισε στην ομάδα του μία πολύ σπουδαία νίκη.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Ρ. Βίκι): Όμλιν, Βιντμέρ (67’ Ριβέρος), Σούκι, Φράι, Πετρέτα, Ντιέ, Σούφι, Καλούλου, Στόκερ (64’ Ομπερλίν), Μπούα (83’ Βαν Φονσβίκελ), Αγέτι.

https://www.youtube.com/watch?v=7mJNctTBgtQ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν φοβίζει η Βασιλεία, ήττα-σοκ στην πρεμιέρα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.