WORLD FOOTBALL

Παραιτήθηκε ο Οσόριο από το Μεξικό

Μετά από τρία χρόνια, ο Χουάν Κάρλος Οσόριο αποφάσισε να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα
Παραιτήθηκε ο Οσόριο από το Μεξικό

Πριν από το Μουντιάλ θεωρούνταν λίγο πολύ δεδομένο πως δεν θα συνέχιζε στην τεχνική ηγεσία της εθνικής του Μεξικό. Ο Χουάν Κάρλος Οσόριο δεν είχε το… λαϊκό έρεισμα, αφού πάντα κουβαλούσε τη «ρετσινιά» του 7-0 από τη Χιλή στο Κόπα Αμέρικα Σεντενάριο.

Εντούτοις η εντυπωσιακή παρουσία της «ελ Τρι» στη Ρωσία άλλαξε άρδην το κλίμα για τον 56χρονο προπονητή και η ομοσπονδία της χώρας έκανε  προσπάθεια να ανανεώσει τη συνεργασία τους. Εντούτοις για εκείνον το κεφάλαιο είχε κλείσει, ευχαρίστησε για την «απαράμιλλη επαγγελματική και όχι μόνο εμπειρία» και ανακοίνωσε πως παραιτείται μετά από τρία χρόνια από το τιμόνι του Μεξικό.

Η πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά μπορεί να μην ήρθε αλλά τουλάχιστον οι Μεξικανοί θα έχουν να θυμούνται τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας.

Οι επόμενες υποχρεώσεις της «ελ Τρι» είναι το Σεπτέμβριο, με δύο φιλικά στις ΗΠΑ κόντρα στην Ουρουγουάη και τους Αμερικανούς.

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ράφα Μάρκες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραιτήθηκε ο Οσόριο από το Μεξικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.