WORLD FOOTBALL

Ο γιος του Ροναλντίνιο στην Κρουζέιρο (pic)

Ο 13χρονος Ζοάο Μέντες αποκτήθηκε από την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε
Ο γιος του Ροναλντίνιο στην Κρουζέιρο (pic)

Μπορεί να είναι μόλις 13 χρονών, αλλά ο γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες, βρήκε ήδη την ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο και αυτή είναι η Κρουζέιρο!

Ο Μέντες είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την μεταγραφή του στην Κρουζέιρο. Ο λόγος είναι πως δεν ήθελε ο κόσμος να νομίζει πως πήρε μεταγραφή λόγω του ονόματος του πατέρα του, αλλά και γιατί η μητέρα του θέλει να τον προστατέψει καθώς είναι σε πολύ μικρή ηλικία.

Πριν μερικούς μήνες δοκιμάστηκε στο καμπ της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η Γαλλική ομάδα αποφάσισε να μην τον κρατήσει και δοκίμασε την τύχη του στην πατρίδα του. Εκεί η Κρουζέιρο αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία.

Ο Ζοάο Μέντες είναι γιος του σπουδαίου μπαλαδόρου, που απέκτησε τον γιο του με την χορεύτρια Τζανάινα Νάτελι Μέντες, την οποία είχε παντρευτεί το 2004 και χώρισε τρία χρόνια αργότερα.

Πούλησαν 18 παίκτες για 10 γίδες στην Τουρκία!

Σκέφτεται να σταματήσει από την εθνική Βελγίου ο Λουκάκου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο γιος του Ροναλντίνιο στην Κρουζέιρο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.