WORLD FOOTBALL

Απευθείας κόκκινη έφαγε ο Βράνιες! (vid)

Η Άντερλεχτ νίκησε με 2-0 τη Μουσκρόν, αλλά ο Όγκνιεν Βράνιες συγκέντρωσε τα βλέματα όλων, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε. Ο Βόσνιος αμυντικός έκανε ένα αχρείαστο επικίνδυνο τάκλιν με τα δύο πόδια στο κέντρο του γηπέδου και ενώ η ομάδα του είχε “καθαρίσει” τη νίκη, με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια....
Απευθείας κόκκινη έφαγε ο Βράνιες! (vid)

Η Άντερλεχτ νίκησε με 2-0 τη Μουσκρόν, αλλά ο Όγκνιεν Βράνιες συγκέντρωσε τα βλέματα όλων, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε.

Ο Βόσνιος αμυντικός έκανε ένα αχρείαστο επικίνδυνο τάκλιν με τα δύο πόδια στο κέντρο του γηπέδου και ενώ η ομάδα του είχε “καθαρίσει” τη νίκη, με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 38′ ο Τρεμπέλ άνοιξε το σκορ και στο 63′ ο Ντιματά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, βασικός ξεκίνησε ο Κατράνης που αποχώρησε ως αλλαγή λίγο πριν το φινάλε.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Ντιντιλόν, Βράνιες, Μπόρναου, Μίλιτς, Σαλεμάκερς, Τρεμπέλ, Μακαρένκο, Αμούζου (83′ Άπια), Μουσόνα (77′ Μοριόκα), Ντιματά, Σαντίνι (89′ Γκέρκενς).

ΜΟΥΣΚΡΟΝ: Βέρνερ, Βοϊβόντα, Γκαλίτσιος, Γκοντό, Κατράνης (84′ Κουζμάνοβιτς), Βαν Ντουρμέν, Ναπολεόνε, Ολίνγκα, Σαμπού (76′ Λόκβα), Αμαλάχ (89′ Λούκοβιτς), Πιερό.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mola9udPwxc

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απευθείας κόκκινη έφαγε ο Βράνιες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.