WORLD FOOTBALL

Μένει στην Μπενφίκα ο Ντίας

Η Λιόν απέσυρε την πρότασή της για τον 21χρονο βασικό στόπερ της Μπενφίκα, λόγω κωλυσιεργίας των Πορτογάλων και θα είναι διαθέσιμος για τα ματς με τον ΠΑΟΚ!
Μένει στην Μπενφίκα ο Ντίας

Ο Ρούμπεν Ντίας θα παραμείνει τελικά στην Μπενφίκα και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, αφού η Λιόν απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον της.

Οι Γάλλοι προσπαθούσαν να πάρουν τον 21χρονο βασικό στόπερ των Πορτογάλων, εδώ κι ενάμιση μήνα, όμως όπως φάνηκε η υπομονή τους εξαντλήθηκε και μάλιστα διά στόματος του προέδρου τους, Ζαν Μισέλ Ολά αποσύρθηκαν οριστικά:

«Η υπόθεση Ρούμπεν Ντίας έκλεισε για εμάς. Οι διαπραγματεύσεις τράβηξαν 1,5 μήνα! Τώρα διαπραγματευόμαστε με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση αμυντικού (σ.σ. Ντεναγιέρ)».

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, η Λιόν είχε προτείνει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για τον Ντίας, όμως οι άνθρωποι της Μπενφίκα καθυστερούσαν χαρακτηριστικά. Μάλιστα τελευταία ζήτησαν κι άλλο χρόνο, προκειμένου να έχουν τον Ντίας στις δύο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, οι Γάλλοι έγιναν έξαλλοι με τη συμπεριφορά τους και διεμήνυσαν στους Πορτογάλους, ότι αποσύρουν οριστικά το ενδιαφέρον τους.

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι ο Σεφέροβιτς θα συνεχίσει –επίσης- στην Μπενφίκα, λόγω των πολλών τραυματισμών στη γραμμή κρούσης, ενώ αντίθετα για τα ματς με τον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται σίγουρα ο Καστίγιο και πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Ζόνας.

Χωρίς Καστίγιο η Μπενφίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μπενφίκα: Ισχυρή, αλλά με τρωτά αμυντικά σημεία (vids+pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μένει στην Μπενφίκα ο Ντίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.