WORLD FOOTBALL

Μπεργκ: «Είχα προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία»

Ο Σουηδός στάικερ απασχόλησε και φέτος τις ελληνικές ομάδες
Μπεργκ: «Είχα προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία»

Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ ενεπλάκη σε κάμποσα μεταγραφικά σενάρια αυτό το καλοκαίρι. Άλλωστε, είναι γνωστός στα μέρη μας επομένως μπορεί μαζί με τον καπνό να; υπήρξε και φωτιά. 

Ο ίδιος, μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet» επιβεβαίωσε πως δέχθηκε κρούσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία, δίχως να κατονομάσει τα κλαμπ που τον προσέγγισαν.

Είπε, συγκεκριμένα: «Υπήρξαν διάφορες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες και κάποιες από την Ελλάδα που έδειξαν ενδιαφέρον. Ομως, είμαι σε ένα καλό κλαμπ και έχω ένα επίσης καλό συμβόλαιο μαζί της για έναν ακόμη χρόνο. Επομένως, δεν πέρασε καθόλου από τη σκέψη μου ότι θα πάρω μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι».

Το άρθρο, επικαλούμενο δημοσιεύματα από Ελλάδα και Τουρκία, αναφέρει πως ο Σουδός στράικερ της Αλ Αϊν δέχθηκε κρούσεις από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και την Γκοζντέπε.

 

Πρόσφατα η ΑΕΚ προέβη σε διάψευση των φημών ότι εξέτασε την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ.

AEK: «Κανένα θέμα με Μπεργκ»

Σάρκα από τις σάρκες του Παναθηναϊκού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπεργκ: «Είχα προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.