WORLD FOOTBALL

Ο Νεϊμάρ πανηγύρισε όπως ο Κριστιάνο (vid)

Η προπόνηση δεν έχει μόνο πειθαρχία, σκληρή δουλειά και μπόλικο κάματο. Αν μιλάμε για την Εθνική Βραζιλίας και τον Νεϊμάρ, τότε υπάρχει χρόνος και για μερικά γέλια. Ο Νεϊμάρ ανέλαβε τον ρόλο του διασκεδαστή και οι υπόλοιποι… ντύθηκαν κοινό. Ενα ελέυθερο χτύπημα του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, όπου η μπάλα «τοποθετήθηκε» στη γωνία της...
Ο Νεϊμάρ πανηγύρισε όπως ο Κριστιάνο (vid)

Η προπόνηση δεν έχει μόνο πειθαρχία, σκληρή δουλειά και μπόλικο κάματο. Αν μιλάμε για την Εθνική Βραζιλίας και τον Νεϊμάρ, τότε υπάρχει χρόνος και για μερικά γέλια.

Ο Νεϊμάρ ανέλαβε τον ρόλο του διασκεδαστή και οι υπόλοιποι… ντύθηκαν κοινό. Ενα ελέυθερο χτύπημα του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, όπου η μπάλα «τοποθετήθηκε» στη γωνία της εστίας, έφερε τον Νεϊμάρ να πανηγυρίζει. Οταν έφτασε στο γκρουπ των συμπαικτών του, μιμήθηκε τον κλασικό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Με ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

Η απίθανη αντίδραση του Καντέ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νεϊμάρ πανηγύρισε όπως ο Κριστιάνο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.