WORLD FOOTBALL

Δηλητηριάστηκε ο ακτιβιστής που εισέβαλε τον τελικό του Μουντιάλ

Στην εντατική με συμπτώματα δηλητηρίασης ο Πιοτρ Βερζίλοφ των Pussy Riot
Δηλητηριάστηκε ο ακτιβιστής που εισέβαλε τον τελικό του Μουντιάλ

Ο Πιοτρ Βερζίλοφ ήταν ένας από τους τέσσερις εισβολείς, μέλος των Pussy Riot που διέκοψαν τον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου στο «Λουζνίκι» της Μόσχας. Είναι γνωστό πως οι σχέσεις τους με τον Βλάντιμιρ Πούτιν είναι οι… χειρότερες, καθώς έχουν εκφράσει πολλές φορές την αντίθεσή τους στις πρακτικές του.

Συνεπώς δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός πως ο Βερζίλοφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και, όπως δήλωσαν συγγενείς του, είναι πιθανόν να έχει δηλητηριαστεί.

Ο Ρώσος ακτιβιστής αρρώστησε έπειτα από ακροαματική διαδικασία σε ρωσικό δικαστήριο με κατηγορούμενη την Βερόνικα Νικούλσινα, επίσης μέλος της ίδιας ομάδας.

Η σύντροφός του Βερόνικα Νακούλσινα υποστήριξε στο site Meduza πως «αρχικά άρχισε να χάνει την όρασή του, μετά την ομιλία και την ικανότητα να κινηθεί».

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν συμπτώματα δηλητηρίασης και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δηλητηριάστηκε ο ακτιβιστής που εισέβαλε τον τελικό του Μουντιάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.