WORLD FOOTBALL

Λούκα Μόντριτς, ο κορυφαίος της FIFA

Οι καλύτεροι της σεζόν από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία
Λούκα Μόντριτς, ο κορυφαίος της FIFA

O Λούκα Μόντριτς αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν 2017-18 στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η FIFA.

Ο 33χρονος άσος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία.

Ιδού και οι ψήφοι:

Αναφορικά με την κορυφαία ομάδα, η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Νταβίδ ντε Χέα, Ντάνι Άλβες, Ραφαέλ Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Λούκα Μόντριτς, Ενγκολό Καντέ, Εντέν Αζάρ, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κορυφαία ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε η περίφημη Βραζιλιάνα Μάρτα των Ορλάντο Πράιντ.

O Nτιντιέ Ντεσάμπ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς, απόρροια φυσικά της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία.

Το βραβείο του Fair Play κατέληξε στον Λέναρντ Τι, τον 26χρονο Γερμανό επιθετικό, ο οποίος απουσίασε για μερικές ημέρες από τις υποχρεώσεις της Φένλο, προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων σε συνάνθρωπο που έδινε μάχη με τη λευχαιμία.

Τέλος, κορυφαίοι οπαδοί ψηφίστηκαν εκείνοι του Περού λόγω της παρουσίας τους στις εξέδρες της Ρωσίας ελέω Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λούκα Μόντριτς, ο κορυφαίος της FIFA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.