WORLD FOOTBALL

Στο 90+2’ με πέναλτι η Ντουντελάνζ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League ξεπέρασε το εμπόδιο της Φόλα Ες με 2-1
Στο 90+2’ με πέναλτι η Ντουντελάνζ

Με πέναλτι του Νταβίντ Τουρπέλ στο 2o λεπτό των καθυστερήσεων, η Ντουντελάνζ επικράτησε 2-1 της Φόλα Ες, σε εξ αναβολής αναμέτρηση από τις 20 Αυγούστου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λουξεμβούργου.

Οι δύο ομάδες προέρχονταν από θριάμβους με το ίδιο σκορ (1-7!) επί αδύναμων αντιπάλων στο Κύπελλο, όμως μόνο η μία από τις δύο έμελλε να συνεχίσει το σερί νικών.

Η Φόλα άνοιξε το σκορ στο «Εμίλ Μαϊρίς» με τον Σαμίρ Χατζί στο 12ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με τα γκολ των Σανέλ Ιμπραΐμοβιτς (58’) και Τουρπέλ (90+2’ πέναλτι).

Στο ενδιάμεσο είχαν χαθεί ευκαιρίες από τους Σινάνι (71′) και Άγκοβιτς (80′), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ασίστ για το 1-1 έγινε από τον Τουρπέλ.

Με αυτή τη νίκη η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League ανέβηκε στην 6η θέση με ένα ματς λιγότερο (στο -4 από την πρωτοπόρο Ζενές Ες).

Η σύνθεση της Ντουντελάνζ: Φρίσινχ, Γιορντάνοφ, Σνελ, Πρέμπε, Ελ Χριτί, Κρούσκα (71′ Πόκαρ), Κρους, Κουτουριέ, Σινάνι (79′ Άγκοβιτς), Στολτς (55′ Ιμπραΐμοβιτς), Τουρπέλ.

Ολυμπιακός: Όλοι σε εγρήγορση στο Ρέντη για ΠΑΟΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο 90+2’ με πέναλτι η Ντουντελάνζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.